Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem lenne a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lenne a baj?

Figyelt kérdés

Hiába szexelek valahogy nem elég

Sokszor kimarad az előjáték és legtöbbször egy pózban történik de ezt nagyon kevésnek érzem

Eltelik max 1 nap es újra ki elégítetlennek érzem magam.

Ha több pózban,van előjáték is 2 napnál tovább nem bírom. Nem a barátom hibája egyszerűen en vagyok ilyen

Beszéltem már róla a barátommal sokszor fáradt ezért többre nincs energia,ezt meg is értem de valahol meg feszkós vagyok miatta és állandóan ideges

Fel szoktam neki hozni ezt,hogy nekem ez így kevés, és ugymond "tegyen" többet de csak feldühítem vele így inkább hanyagolom

Mit tudnék ezzel tenni? Próbáltam nem erre koncentrálni és elterelni a figyelmem de van hogy nem megy

Ugye nem vagyok ezzel egyedül?

Ti hogyan oldanátok meg ezt?

2023. aug. 14. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Veled semmi baj,a baràtod nem FFI,és nem is kivàn nem illetek össze
2023. aug. 14. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

" Ugye nem vagyok ezzel egyedül? "

Ha többen vagyunk akkor az segít rajtad?

2023. aug. 14. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Keresnek egy szeretot
2023. aug. 14. 21:05
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es nyilvánvalóan nem,de ha nem egyedül vagyok ezzel valamennyire megnyugtat:)
2023. aug. 14. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem veled van a baj, csak a libidótok különbözik.

Nem egyszerű egy ilyen kapcsolatban az biztos.

2023. aug. 14. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Ja és hogy nem a barátod hibája...ezzel nem értek teljesen egyet. Egyszerűen nem elégít ki rendesen hiába mondod el és kéred meg. Igenis jobban oda kéne tennie magát amikor együtt vagytok.
2023. aug. 14. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem veled baràtod önző és egy nagy nulla mint FFI.
2023. aug. 14. 21:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!