Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, aki azért is szereti a nyarat, mert szeret mezítlábazni (akár szandálban, papucsban), illetve sok ellenkező nemű lábfeje is látható ilyenkor?
Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 15:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is szeretek mezítlábazni, és én is szeretem ellenkező nemű lábfejeit megnézni.
Mezítlábazni szeretek, de más lábfeje nem, vagy nem különösen érdekel.
Nem szeretek mezítlábazni, de ellenkező neműek lábfejeit szívesen megnézem.
Nem szeretek mezítlábazni, és az ellenkező neműek lábfejei sem érdekelnek különösebben.
24 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Én inkább a seggeket meg combokat nézem.
2/6 anonim 

válasza:

en szeretek mezítláb lenni, de akkor tényleg mezítláb
3/6 anonim 

válasza:

Nem szeretek mezítlábaznni, de a női lábakat szeretem nézni.
4/6 anonim 

válasza:

Végtelenúl gusztustalan amikor a tahok papucsban, szandálban tapossák a kutyaszart a városban. Iszonyu primitv akit nem zavar hogy a koszban tocsog.
5/6 anonim 

válasza:

En imadom a nyarat a szép női lábak miatt. Persze kijön az is akinek nem szép, sőt…
Ezen csak tullépek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!