Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet vásárolni az intim szexshopba?
Figyelt kérdés
A snapchaten az ai robot azt mondta hogy 14 éves kortól!2023. aug. 13. 21:45
2/9 anonim 

válasza:

18
De szerintem 14 evesen is kiszolgalnak.
3/9 anonim 

válasza:

18.
Viszont futárral azt rendelsz, amit akarsz. Senki sem ellenőrzi az életkort.
4/9 anonim 

válasza:

Engem 17 évesen nem szolgáltak ki a dohányboltban, pedig csak egy kólát akartam venni.
Szóval nem hinném, hogy 18 alatt kiszolgálnak.
Maximum megrendeled neten csomagautomatába.
5/9 anonim 

válasza:

Személyesen 18, de postai megrendelés esetén nem tudják ellenőrizni ha ennél fiatalabb vagy.
6/9 A kérdező kommentje:
És amúgy csak házra lehet rendelni?
Nincs bankkártyám másképp csomagatumata lenne.
2023. aug. 13. 23:32
7/9 anonim 

válasza:

Csomagponton van ahol lehet kp-val is fizetni.
8/9 A kérdező kommentje:
#6 kérlek le tudnád részletesebben írni hogy mit hogy kell a csomagponton? Szeretnék egy mű vaginat amin tudok gyakorolni xd nem akarok be égni első alkalomnál
2023. aug. 14. 00:47
9/9 anonim 

válasza:

Megrendeled csomagpontra. Pl a helyi coopba. Fizetés utánvétellel.
Bemész, mondod hogy Gipsz Jakab névre csomagod jött, át akarod venni. Ott helyben kifizeted kp-val.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!