Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első oralnal mire próbálják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első oralnal mire próbálják figyelni?

Figyelt kérdés

Privát üzenetet NEM KEREK!!

Egy ideje már együtt vagyunk a párommal,O mindig megadja nekem az oralt,de én nem tudom viszonozni,mert sosem csináltam

Leginkább attól félek,hogy nem lesz jó,nem tudom egyáltalán csinálni nemhogy jól.

Néha mondta,hogy jól esne már neki is,de sosem váltott ki köztünk ez vitát.

2023. aug. 13. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Senkisem úgy születik, hogy mindent egyből tökéletesen csinál. De ha nem csinálod meg sosem leszel benne jó.

Nem hiába mondják, a gyakorlás teszi a mestert. Ez mindenre igaz. Kezd el, parázás nélkül. Aztán idővel ráérzel, hogy jó neki.

2023. aug. 13. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasznos lenne tudni, fiú vagy e vagy lány.
2023. aug. 13. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Csak akkor szopkodd a csiklót, ha már előtte benedvesítetted.
2023. aug. 13. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Lány

Bocsánat erre nem is gondoltam 😄azt hittem egyértelmű lesz😄

2023. aug. 13. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Javaslat: először ismerkedj vele, mármint a szerszámával.

Kezdésnek nyalogasd a makkot, az egészet mint a fagyit.

Szép fokozatosan, nem kell egyből benyelni az egészet. Csak amíg jól esik.

2023. aug. 13. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem ártana tisztázni, meddig mennél el.

Értem ez alatt, el is élvezhet közben vagy nem.

Nekem volt olyan barátnőm, aki nem szerette, ha a szájába élveznek.

Persze nem feltétlenül kell mindjárt az elején ebben gondolni. A folytatáshoz más is megfelel.

Arra ügyelj a fogaddal ne csípd össze neki a bőrt.

Elején csak ismerkedj meg vele és puszilgathatod, majd a szádba veheted. Nem feltétlenül rögtön kapd be, hanem oldalról vedd a szádba, mondjuk a tövétől haladj a makja felé fokozatosan. Majd vissza. A nyelvedet is használhatod. A fej/mák alatti rész érzékenyebb, ha onnan kapod/veszed be a szádba finoman szopogathatod és a nyelveddel is körbe nyalogathatod. A szádal is szabályozhatod mennyire "szorítod" a péniszét. De ne harapd, ha csak nem erre férjed. Amennyiben mélyebben betudod kapni, lentebb a töve felé a fogaddal finoman rafoghatsz.

Fogd fel játéknak és figyeld a reakcióit ebből tanulsz.

2023. aug. 13. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
35%
Nyeld le az utolsó cseppig, az a lényeg ;)
2023. aug. 13. 21:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!