Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan derítsem ki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki hogy valóban leszbikus-e vagy csak pletyka? Lent hosszabban

Figyelt kérdés

Az osztályomban van egy lány aki eléggé annak a hírében áll hogy lezbikus, sőt a legjobb barátai is ezt rebesgetik, és még egy fiú banda is ahol van egyik gyerek akivel egy osztályba járt (még a mostani sulink előtt), de nyíltan senki nem mondja ki. Én asszex vagyok és nem tudom hogy hogyan kezeljem ezt az egészet, a szüleimnek és más barátaimnak erről nem szívesen beszélek, és az osztályban meg nem nagyon akarom kijelenteni. Ezért szeretnék vele jobban megismerkedni és valhogy kideríteni hogy tényleg az-e, mert akkor a segítségét kérném, de ha meg nem az, kissé gáz lenne...

Vannak tipjeitek hogy hogy kérdezzem meg hogy ne legyen bántó? Esetleg hogyan barátkozzak vele össze jobban?

2023. aug. 13. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Így is gáz, sunyi érdekember tempó.

Ha leszbikus is, akkor sem egy két lábon járó, ingyenes LMBTQ-edukációs bázis vagy LMBTQ-lelkisegély bázis. Csak azért összebarátkozni vele, hogy rendet tegyen a fejedben és hallgassa a nyavalyáidat, mintha egy eszköz lenne, az rohadt önző és gerinctelen magatartás. Abból, hogy eddig is simán átnéztél rajta, és hogy amennyiben nem leszbikus, továbbra is így tennél, világosan hírül adja, hogy emberként abszolút nem érdekel. Tégy egy szívességet szegény lánynak, és ne "barátkozz" vele!

2023. aug. 13. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy leszbikus miben segíthetne egy aszexnek?
2023. aug. 13. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1. kicsit hosszan, de tökéletesen leírta.
2023. aug. 13. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj meg, de mi köze bárkinek is az aszexségedhez? Mert azt még elfogadom, hogy nőként másik nőt hazavinni nem lehet máshogy, vagy roppant nehéz, mint hogy beavatod a hozzád közel állókat. Na de te nem fogsz ilyet csinálni, akkor miért kéne ezen problémázni? Főleg kijelenteni az osztályban??

Amúgy én is jártam úgy, hogy azzal kerestek meg, hogy segítsek. És én eskü, szerettem is volna, de se pszichológus nem vagyok, se át nem éltem ezt a fene nagy dilemmát, meg gondokat. Így csak sértődés lett a vége.

2023. aug. 13. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocs. tényleg rosszul fogalmaztam, szóval már egy éve osztálytársak vagyunk és Én enyhén szólva kicsit virgoncabb vagyok, már előtte is gondolkodtam azon hogy hogyan tudnék vele összebarátkozni (és nem amiatt mert leszbikus) hanem mert emberileg jófejnek gondoltam, de nagyon úgy érzem hogy nem vesz komolyan, vagy úgy gondolja hogy ilyen szintű témákról velem nem lehet beszélgetni ezért gondoltam azt hogyha ilyen téma felől közelítek felé akkor komolyan vesz és barátok lehetünk

2, nem tudom bármiben, hogy ő hogy dolgozta fel, kiknek mondta el, mikor ismerte fel stb..

2023. aug. 13. 18:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!