Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!Mekkora a farkatok, hány évesen kezdtétek el verni, mennyi spermátok van?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran veritek?
Buktatok e már le verés közben?
2023. aug. 13. 13:19
31/39 anonim 

válasza:

22/6, 12 évesen, sok a spermám, gyakran verem, buktam már le.
Kihagytam valamit?
32/39 anonim 

válasza:

17cm vastagságra nem mertem még de, elég szép vastag ezáltal esztétikus.
22 éves vagyok.
33/39 anonim 

válasza:

Meleg kérdés ez amúgy?
17 centi a lőcsöm, 14 évesen kezdtem maszturbálni.
Akkor nagyon sok volt, de kezd végleg elapadni, már sokkal kevesebb van.
34/39 anonim 

válasza:

17centis neked már "lőcs"?
Akkor mit mondanál a 18, 20, 22, centis és attól nagyobb darabokra?
35/39 anonim 

válasza:

Nem nagy farkam van.Szerintem itt egyedül nekem.Igen,szeretem verni-buktam is le közben.Fogok is,mert a párom szívesen nézi ahogy verem.Kb ennyi
37/39 anonim 

válasza:

21 cm, kb 11-12 évesen kezdtem, naponta, néha többször is verem. Buktam le többször is. Spermamennyiségem szerintem átlagos.
38/39 anonim 

válasza:

12 évesen kezdtem verni, általában naponta élvezek el, néha saját kezűleg, néha más segít. Többnyire 6-8 nagyobb spricc jön.
Anyám kapott már rajta egyszer
39/39 anonim válasza:
Ki segített, és hogy vetted rá?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!