Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teherbe eshettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő, menstruálok, és tegnap azaz a menstruációm második napján lefeküdtem a barátommal, védekeztünk viszont a gumi kiszakadt, nem vettük észre és belém élvezett! Utánna mentem fürdeni kimostam, és pisiltem is utánna, emelltett természetesen menstrulálok is!

2023. aug. 12. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Igen! Remélem, hogy szép nevet adsz neki. Pikkpakk fel fog nőni, észre sem veszed, aztán majd hozza a pasikat és őszintén remelem, hogy a te kislányod, okosabb, óvatosabb, tájékozottabb lesz, mint te, mert azért valljuk be őszintén, teged sem az eszedert szeretnek. Ha ennyire éretlen vagy és lusta is, hogy utánanézz dolgoknak minek teszed szét a lábod?
2023. aug. 13. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszed, hogyha kimosod, vagy pisilsz utána, akkor azzal meg van oldva? Eseményutánit ha még nem késő, biztos ami biztos. Az esély mindig megvan, még ha kicsi is. Spontán peteérés is létezik.
2023. aug. 13. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Ha azt mondom, hogy nem, akkor megnyugszol?
2023. aug. 13. 00:38
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Aki ezt írja "utáNNa" az egy unatkozó pasi és kb minden nap ír ki egy terheses kérdést!
2023. aug. 13. 07:01
 5/5 Noren1989 ***** válasza:
22%
Tartom a fentieket, mikor lesz a keresztelő?
2023. aug. 13. 07:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!