Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek semmit a gumiba és elmenni se tudok, ez mitől lehet?
Sziasztok!
Pár napja volt az első szexuális kapcsolatom a barátnőmmel. Sima original durex óvszerrel próbálkoztunk de egyszerűen nem érzek benne semmit, csak mikor bedugom akkor kicsit melegebb és ennyi. Elélvezni sem tudok benne és még csak nem is éreztem egyszer se hogy közel lennék hozzá, mikor bedugom teljesen akkor elég kényelmetlen érzés a makkomnak de valoszínűleg azért mert túlságosan ráfeszül akkor az óvszer. Rosszul rakom fel vagy más lehet a gond?
Vannak teljesen vékony gumik, én is durexet használok, csak a legvékonyabbat.
Ez olyan, hogy kipróbáltam vele, és nélküle, de semmi különbséget nem éreztem.
A gumitól van, szörnyű.
De az is meglehet, hogy alapból a gumitól függetlenül, az első szex nem sikerült annyira tökéletesre.
Ez szerintem egyedi idegrendszeri állapot, hogy valakinek érzéketlenebb a teste. Mert amugy az emberek nagy többségét egyáltalán nem zavarja az a hajszálvékony gumi.
Azt is tudni kéne, hogy ovszer nélkül mennyi idő alatt tud elmenni a kérdező. Meglepő lenne ha a gumi nélkül normálisan 2-3 perc alatt, gumival meg egyáltalán nem.
Barátnőd mit szólt a helyzethez? Nem vette magára, hogy nem kívánod?
Ő hány pasival bilt előtted? Mással nem volt ilyen gondja..?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!