Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hotelbe felhívhatsz vendéget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hotelbe felhívhatsz vendéget késő este szexre?

Figyelt kérdés

Egyszer egy nagyon szürreális helyzetbe kerültünk 2 másik barátommal, ahol 2 külföldi csaj nagyon invitált minket, hogy menjünk a szállásukhoz bulizni, vagy ilyesmi (alig beszéltek angolul). Végül hazamentem inkább, mert feltűntek más külföldi ismerőseik, és hiába ráncigált a csaj, hogy menjünk már, részegeskedő időhúzásba ment át az egész, és amúgy is bizalmatlan voltam, hogy nem-e valami hülye játék vagy nem-e valamelyik másik szervem lell nekik.

Teszem azt, felhívnak inni, miegymás, akkor azt hogyan kell elképzelni? Be kell lógni, vagy perkálni kell másnap a portásnak? Esetleg be se engednek?

Volt egy másik, ahol felszedtem egy külföldi csajt, de ő hostelben lakott, én meg koliban. Dugott már valaki hostelban? Az is elég para lehet.

2023. aug. 12. 00:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Vihetsz fel vendéget magaddal, de a recepción jelezni kell általában, méghozzá azért, mert ha marad éjszakára akkor reggel plusz főként elszámolják, de ha jelzés hogy érkezik ismerősöd aki 1 vagy 2 órát tölt ott, akkor nem számolnak fel pluszt.
2023. aug. 12. 04:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha marad egész éjszakára és ki is fizetem két személyre a szobát, muszáj bejelentkeznie?
2023. aug. 12. 07:03
 3/5 anonim ***** válasza:
A recepciós honnan tudná, hogy melyik szobába megy ha nem mond neki semmit? Legalább a szobaszámot mondani kell.
2023. aug. 12. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
38%
Legtöbb szállodában csak mész, köszönönsz. A recepciós azt se tudja ki kivel van, nem ismer minden vendéget személyesen. Főleg, ha nem nála checkoltál be.
2023. aug. 12. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vittem fel csajt... Melo miatt mennem kellet masik városba. Badon vadásztam aztán fel hivatam magamhoz. Jól meg dolgoztam azta haza vittem 3 faluval arrébb lakott.
2023. aug. 12. 13:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!