Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűzhártya az látszodik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzhártya az látszodik?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet észreveni

2023. aug. 11. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Ha nagyon keresed
2023. aug. 11. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont a bejáratnál van, szóval igen.

De annyira azért nem feltűnő.

Ha a sajátod, akkor ajánlom a tükröt.

2023. aug. 11. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen látszódik. Különböző tipusai vannak. Ha megnézed neten milyenek vannak, és benézel utána ott lenn, egyből fel fogod ismerni ha ott van még
2023. aug. 12. 06:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem voltam senkivel de ugy nem látom hogy meglenne.
2023. aug. 12. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt mondják elvileg igen...amikor szűz voltam nézegettem sokáig, hogy hol van többször is, de nem láttam.

Miután elvesztettem (amúgy sejtettem, hogy előbb átszakadt, mert amikor elvesztettem nem vérzett, előtte meg már korábban önkielégítésnél egyszer igen) akkor is néztem, hogy látok-e változást vagy sem, de nem:D

2023. aug. 12. 18:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!