Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha sietek azért érhet stressz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sietek azért érhet stressz?

Figyelt kérdés
S.o.s franciára akartam volna menni szűz vagyok de annyira sietni akartam hogy nem állt fel mert azokat mondta ,,2-3perc és ha nem áll fel akkor elmehetsz csak nem a számba hanem ott az ajtón” igen csak 15 percre fizettem de beértem és mondta hogy nemsokára telik le az idő én minnel elobb akartam hogy álljon fel de annyira izgultam hogy nem állt fel sajna itt mi lehet hogy nem állt fel?
2023. aug. 11. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Az izgalom miatt. Nem a szopásra koncentráltál, nem voltál ellazulva, hanem be voltál feszülve a sietség miatt.
2023. aug. 12. 04:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Legközelebb fél órára menj. Annyi idő talán elég, hogy ne legyél stresszes, feszült.
2023. aug. 12. 06:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltam nála ma éjjel megint,szexre fizettem fél órát,melltartót le vette de melleihez nem érhetett a kezem se még a bugyit se vette le ,elkezdte szopni utána ki verte
2023. aug. 12. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Idióta pitsa, nagyon jól tudja, ha ilyeneket mond, hogy nem fog se felállni, meg elélvezni se tudsz. Ebbe nem tudom milyen élvezet van, a franc se fizetne ilyennek. Én kevés alkalommal voltam prostinál, de akkor mindig kinyitottam a zsebem és igényeshez mentem, ott nem volt ilyesmi. Illetve de, egy erotikus masszázson volt, hogy észrevettem, hogy nagyon gyorsan kiakar végezni, de ott pont az volt, hogy annyira jól csinálta, hogy amiatt volt.
2023. aug. 12. 12:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!