Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek milyen a szex a szülés(e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen a szex a szülés(ek) után? Aki természetes úton szül és nagyon kitágul a hüvelye, az összehúzódik?

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Eleve reped osszevarják hegek lesznek altalaban szules után szűkebb egy nő.

Amugy bőven érzékenyebb lesz a hüvely es sokkal konnyebben gyorsabban lehet élvezni es a libido is megnő (ez nem a szules utan rogton hanem inkabb szoptatás abbahagyása után)

Szoval aki frigid is volt szules utan nem lesz az.

2023. aug. 11. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különbség. Megkérdeztem többször is a férjemet, azt mondta, neki tök ugyanolyan érzés.
2023. aug. 11. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm pár pohár után "oldott hangulatban" mesélte hogy szülés óta a férje farka kolompol a puncijában.
2023. aug. 11. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
2023. aug. 12. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy fél éves gyerekem van. Ugyanolyan a szex. Volt egy kis gátmetszésem, annak a helye sokáig fájt. Az első pár alkalom borzalmas volt, azt hittem szét fogok ott a hegnél szakadni, teljesen olyan érzés volt. Aztán mindig egyre jobb lett. Most már azt sem érzem. Kb egy kis aranyér volt a legmaradandóbb dolog amit szüléskor szereztem, de már az is elmúlt pár hete.

Nem lettem tágabb szerintem, legalábbis nem érzem hogy az lennék. A hüvely egy elég rugalmas dolog.

2023. aug. 12. 22:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!