Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szőrösebb típusú nőnek tartod magad csak intim részén van nagyon sok vagy ilyen esetben leginkább az egész test érintett szőrösségben?
Nektek hol a legproblémásabb a szőr, melyik testrészeken?
Melyik testrészen milyen színű a szőröd?

Én betegség miatt vagyok szőrösebb az átlagnál. Ez konkrétan a hasam, alsóbb részére, az arcomra és a melleimre korlátozódik. Az arc két oldalt, bajusz, és közvetlen a szám alatt pár szőrszál. Illetve még néhány kósza szál a melleimen, de ez tényleg csak 5-6 szál mellenként. Ezeket is, és az arcomon levőket, meg a hasi részt is gyantázni szoktam. Így nem nő ki már másnapra. A lábamat is gyantázom.
Az Intim terület természetesen marad mert így kényelmes, és a párom is úgy szereti.
Hónaljat borotválok, oda túl fájdalmas a gyanta.
Aranyszőke hajam van ( természetes), így a szőrszálaim is világosabbak mondjuk mint egy sötétbarna vagy fekete hajú lánynak, de azért látszanak és zavar. Ezért szoktam leszedni ott ahol nem tetszik.

Inkább intim részén van dús és nagyon nagy kiterjedésű szőrzetem, többi részen csak kicsit dzőrösebb az átlagtól.
Rzt örököltem, tesóm is ilyen csak fiúban.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!