Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha szőrösebb típusú nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szőrösebb típusú nőnek tartod magad csak intim részén van nagyon sok vagy ilyen esetben leginkább az egész test érintett szőrösségben?

Figyelt kérdés

Nektek hol a legproblémásabb a szőr, melyik testrészeken?

Melyik testrészen milyen színű a szőröd?

2023. aug. 11. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Leginkább a nemi szervem körül valamint a lábamon elég dús a szőr. 4-5 naponta szőrtelenítek.
2023. aug. 11. 12:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nemiszerv körül a legsűrűbb emiatt gyantáztatom
2023. aug. 11. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetemben az egész test. A szokásos helyeken nagyon durván, intim, hónalj, láb, de a többi testrészem is láthatóan szőrös.
2023. aug. 11. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én betegség miatt vagyok szőrösebb az átlagnál. Ez konkrétan a hasam, alsóbb részére, az arcomra és a melleimre korlátozódik. Az arc két oldalt, bajusz, és közvetlen a szám alatt pár szőrszál. Illetve még néhány kósza szál a melleimen, de ez tényleg csak 5-6 szál mellenként. Ezeket is, és az arcomon levőket, meg a hasi részt is gyantázni szoktam. Így nem nő ki már másnapra. A lábamat is gyantázom.

Az Intim terület természetesen marad mert így kényelmes, és a párom is úgy szereti.

Hónaljat borotválok, oda túl fájdalmas a gyanta.

Aranyszőke hajam van ( természetes), így a szőrszálaim is világosabbak mondjuk mint egy sötétbarna vagy fekete hajú lánynak, de azért látszanak és zavar. Ezért szoktam leszedni ott ahol nem tetszik.

2023. aug. 11. 14:49
 5/11 Katica997 ***** válasza:
Kreol bőrömhöz tartozó erős fekete szőrzetem van elsősorban intim tájon és hónaljban, így a heti többszöri szőrtelenítés 2 évtizede nehezíti az életemet. Mondhatni a fél életem ezzel töltöm.
2023. aug. 11. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Nemi szervem körül, honajam , lábam erősebb többi helyen nem anyira zavaró
2023. aug. 11. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindenhol szőrös vagyok, láb, comb, fenék, intim tájék, has, arc...
2023. aug. 11. 22:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Inkább intim részén van dús és nagyon nagy kiterjedésű szőrzetem, többi részen csak kicsit dzőrösebb az átlagtól.

Rzt örököltem, tesóm is ilyen csak fiúban.

2023. aug. 11. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenhol szőrös vagyok. Sötét haj,erős szőrzet mindenhol.A lábam az teljesen,mindenhol,a lábujjaimtól a combtőig,sűrű,fekete szőr,az intim rész nagyon durván teljesen a hasam felső részéig,de a karom is látványosan. Hónaljban is dús,nagy kiterjedésű. Nekem a hátam is szőrös valamennyire ás az arcomon is van. Ilyenkor nyáron tetőtől talpig borotválom heti 2,3 alkalommal,de a lábamat szinte minden nap.
2023. aug. 12. 05:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Nemiszervnél, hónalj, láb, sötét barna
2023. aug. 12. 18:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!