Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A felsorolt dolgok közül melyik az, amit legelsőnek csináltál?
Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Punci borotválás teljesen csupaszra
Maszti
Pasi kényeztetése kézzel
Pasi kényeztetett téged kézzel vagy szájjal
Szex
23 szavazat
1/3 anonim 

válasza:

Ovisan már masztiztam. Nem tudtam mi az, de jó volt. Nyíltan csináltam, amíg nem kaptam egy óriási pofont. Nem mondták, hogy miért tilos, így csak azt tanultam meg, hogy anyám előtt nem lehet.
39N
2/3 anonim 

válasza:

Maszti. Azt szerintem gyerekként is csinálják, mert jó érzés.
Utána jöhet a többi.
3/3 anonim 

válasza:

Még ovis voltam, amikor nagyapám levette a nadrágját miközben kettesben voltunk otthon. Vállamhoz dörgölte a farkát, majd kényszerített, hogy húzogassam neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!