Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi van a szexuálisan aktív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a szexuálisan aktív hölgyekkel? Ők kevésbé értékesek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt fél órában legalább 6 szűz lányokkal kapcsolatos kérdést olvastam /gondolom partner keresési szándékkal/.

A szexuálisan aktív vagy éppen nem szűz nők már nem értékesek a férfiak számára? Miért vonz sokakat a szüzesség? Számít valamit a sorrend?

Vagy lássuk be, melyik élvezetesebb? Egy első alkalom, ahol vigyázni kell a lányra és nem is feltétlenül élvezetes szamára a szeretkezés, vagy egy megfelelő testképpel rendelkező, szexre éhes nő, aki már pontosan tudja hogy mit és hogyan kell csinálni a férfin vagy éppen megfelelően ismeri a saját élvezetének a titkát?

Vagy éppen az a szexi, hogy ti "töritek be" elsőnek? Bár ezzel sem értek egyet, mert nem feltétlenül az első a meghatározó. Számomra 2 év után lett a szex egy élvezhető tevékenység. Ti hogy gondoljátok?

2023. aug. 10. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én rájuk szavazok bár szexéhes nő szerintem annyi pint a piros hópehely: "megfelelő testképpel rendelkező, szexre éhes nő, aki már pontosan tudja hogy mit és hogyan kell csinálni a férfin vagy éppen megfelelően ismeri a saját élvezetének a titkát"
2023. aug. 10. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:

#1 szerintem egy megfelelő partnerrel bármit ki lehet hozni, bárkiből:)

Én sem minden 2. férfira tudok beindulni, ahhoz azért kell egy bizonyos stílus, karizma, fellépés, illat, bármi. Sok mindentől függ.

2023. aug. 10. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Féltékeny vagy?

Ha tényleg szexuálisan aktív nő lennél, akkor tudnád, hogy semmi bajuk a férfiaknak ezzel. Te viszont csak savanyú vagy

2023. aug. 10. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy.

Ellenkezőleg. Nekem nem szex ahol a csaj/nő nem élvezi, nem élvez el 2-3 alkalommal. Ahol nincs bizonyos szintű érzelem. Egy szűz lány azt ezt nem tudja nyújtani, bármennyire szeretné akkor sem.

2023. aug. 10. 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:
A legkevésbé sem vagyok féltékeny, mindenki volt "érintetlen" :D Csak szeretném megérteni.:)
2023. aug. 10. 17:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!