Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a szexuálisan aktív hölgyekkel? Ők kevésbé értékesek?
Az elmúlt fél órában legalább 6 szűz lányokkal kapcsolatos kérdést olvastam /gondolom partner keresési szándékkal/.
A szexuálisan aktív vagy éppen nem szűz nők már nem értékesek a férfiak számára? Miért vonz sokakat a szüzesség? Számít valamit a sorrend?
Vagy lássuk be, melyik élvezetesebb? Egy első alkalom, ahol vigyázni kell a lányra és nem is feltétlenül élvezetes szamára a szeretkezés, vagy egy megfelelő testképpel rendelkező, szexre éhes nő, aki már pontosan tudja hogy mit és hogyan kell csinálni a férfin vagy éppen megfelelően ismeri a saját élvezetének a titkát?
Vagy éppen az a szexi, hogy ti "töritek be" elsőnek? Bár ezzel sem értek egyet, mert nem feltétlenül az első a meghatározó. Számomra 2 év után lett a szex egy élvezhető tevékenység. Ti hogy gondoljátok?

#1 szerintem egy megfelelő partnerrel bármit ki lehet hozni, bárkiből:)
Én sem minden 2. férfira tudok beindulni, ahhoz azért kell egy bizonyos stílus, karizma, fellépés, illat, bármi. Sok mindentől függ.

Féltékeny vagy?
Ha tényleg szexuálisan aktív nő lennél, akkor tudnád, hogy semmi bajuk a férfiaknak ezzel. Te viszont csak savanyú vagy

Dehogy.
Ellenkezőleg. Nekem nem szex ahol a csaj/nő nem élvezi, nem élvez el 2-3 alkalommal. Ahol nincs bizonyos szintű érzelem. Egy szűz lány azt ezt nem tudja nyújtani, bármennyire szeretné akkor sem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!