Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Duci csajjal nehéz szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci csajjal nehéz szexelni átlagos intim mérettel?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy ducibb lánnyal, azon belül is combra popsira hízik.

Nem volt sose gondom az ágyban, de mindig vékony barátnőim voltak.

A misszionárius póz az oké, hogy nem okoz gondot, de jó volna azért valtogatni

A kutyapoz, kis kifli póz például működik akkor is ha valakinek nagy a feneke és nehezebb a behatolas? Amogott nem látok sok elvezetet egyikonk részéről sem, ha csak pár centire tud becsuszni hüvelybe

2023. aug. 10. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Misszi oké, a többi nem igen!
2023. aug. 10. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég testes nő vagyok, de még sosem volt gondom semmilyen méretű pasival, semmilyen pózban
2023. aug. 10. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden poz megoldható csak legyetek kreatívak és ha lánynem is te légy hajlékony
2023. aug. 10. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Erre találták ki a szexhintát :D
2023. aug. 10. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem lesz gáz. Segges combos csajok a legizgatóbbak, hajrá tesó, adj neki, az én nevemben is
2023. aug. 10. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
A segges combos csajok általában a vastag brét imadják inkább amiatt aggódj;-)
2023. aug. 10. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer voltam dagi csajjal. Szerencsére felállt rá. 18 a méretem, semmi extra de nem volt semmi baj semelyik pózban.

Amúgy meg a seggre hízó csajokat hátulról szét tudod húzni, ha jobban be szeretnél érni.

2023. aug. 10. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja ...
2023. aug. 10. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom neked mekkora, nekem 15 cm-el nem volt gond se a 95 se a 140 kg-sel. Oké, utóbbi tág volt nagyon, de így is elveztük.
2023. aug. 10. 22:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!