Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj az ha valaki 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha valaki 20 felett szűz?

Figyelt kérdés
Nem mindenki tud 15 és 20 éves kora között tapasztalatot szerezni, vagyunk páran akiknek arról szólt hogy túléljék a mindennapokat. Aztán felnőttként már nem érdekli őket a dolog.
2023. aug. 9. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is felhozzák, de könyörgöm mit csináljak, ha nem kellek 1 nőnek sem? Max olyanak, aki a gatya mellett a bankszámlámat is lerántaná...
2023. aug. 11. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2023. aug. 12. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem baj , én is későnérő voltam és jópàran vagyunk ìgy ,nem mindenki kezdi 15 évesen. Mindenki a sajàt ütemében halad. Ne hasonlìtsd magadat màsokhoz
2023. aug. 17. 11:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!