Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti benne lennétek kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti benne lennétek kb 4-5 pasis egyszeri Gangbangban? A pasik mind nagyon jóképűek lennének, izmosak. Senki nem tudná meg, és többet nem találkoznátok velük.

Figyelt kérdés

Ki vállalna be egy ilyet?

Kapcsolatban vagytok?

Kort is írjatok!

2023. aug. 9. 22:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mik voltak a feltételek?
2023. aug. 10. 00:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyenben. Egy bentlakásos tanfolyamon felmentem a fiúk szobájába iszogatni. Előbb az egyikkel csókolózni kezdtem, a másik srác elkezdett fogdosni, hagytam neki, ..... a többi esemény már jött magától.

Másnap furcsa érzés volt találkozni velük a suliban.

2023. aug. 10. 01:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 ezt nem biztos hogy leírnám.. ;)

Semmi durva, csak az én egyik kattanásom lett beleszervezve :)

2023. aug. 10. 01:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ismerősöm aki volt ilyenben. Ő egy hosszú kapcsolaton volt túl és "élni" akart.

Egy kézilabdás sráccal járt össze és ő vetette fel az ötletet. A csaj belement, az egyik edzésük után odament a csaj az öltözőbe és mondta hogy egyszeri alkalom és csak akkor ha legalább 4-5 pasi marad. Ha jól tudom végül 8-9 pasi maradt meg ő.

Ennek lassan 10 éve azóta fix kapcsolata van, és senki ki nem nézné ezt belőle...

2023. aug. 10. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolsó csak szüz lány megbizható akinek elveszed
2023. aug. 10. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Én simán benne lennék, de lehetőség nem igazán van. Nekem azért nem mindegy, hogy kikkel vagyok.

19l

2023. aug. 17. 20:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban nem csinálnék ilyesmit, de most nincs párom és így simán benne lennék egy kalandban. 22 vagyok.
2023. aug. 18. 10:20
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 miért nem? és ha a kapcsolatba beleférne hogy hasonlókat csinálsz? :)
2023. aug. 18. 10:46
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 így már más beleférne.Az előző párom nagyon féltékeny volt, így nem lehetett.
2023. aug. 18. 10:50
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 látod meg is lett az eredménye.. :)

Olyat kell keresni aki már nem tizenéves, hanem fejben felnőtt, és nem féltékeny még a macskádra is :D

2023. aug. 18. 10:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!