Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szerelmesek történelmi személybe?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön II. Miklós cár. Szerintem helyes volt. Láttam róla felújított képeket amiket kiszíneztek. Olyan szép szemei voltak. Amúgy is bejönnek a szakállas férfiak. Még tetkója is volt ami tök menő. Ráadásul nagyon szerette a családját. Sajnos nem uralkodásra való volt. Talán ha kicsit később kerül trónra de lehet akkor se. De mint pasi…2023. aug. 9. 21:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
4/5 anonim 

válasza:

Horthy🤤 Minden parancsat teljesitenem
5/5 anonim 

válasza:

Kádár felesége. Jó kis cigánybula volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!