Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most már szex kaland keresésbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már szex kaland keresésben is számít,hogy az ember mit dolgozik meg mennyit keres?

Figyelt kérdés

2023. aug. 9. 21:30
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
70%

Ha nem lehengerlő a duma és külső, bizony igen.

Mondhatni a pénz/stàtusz a hendikep eszköze a puncihoz mind rövid, mind hosszútàvon.

2023. aug. 9. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ez tök gáz régebben nem így volt
2023. aug. 9. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Én nem vettem észre eddig. Max ritka esetekben.

De az tény, hogyha úgy van, hogy hosszú távra keres valaki szexparnert, akkor nem árt ha van pénz is. Pl közös wellnessre elmenni vagy ilyesmi.

De alapvetően fél évig munkanélküli voltam és mivel baromira ráértem ezért volt egymás mellett akár három csaj is akikkel szexeltem. Meg közben jöttek mentek mások is. Összesen 7 nő volt abban az időszakban. Volt akikkel csak 1x találkoztam, mert nem volt jó velük.

Szóval nem csak a pénz számít.

2023. aug. 9. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:

3/

De lehet te élőben szedted fel őket én meg online szextárskeresőn próbálom csak az a fura régen működött.Sőt ha mentem kifizettem a benzint vagy ha szoba kellett béreltem vagy volt akihez tartósan jártam kurvára nem volt ez egyiknél sem téma.

2023. aug. 9. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Csakis online. Semmi élőben. Az elmúlt két évben csak online ismertem meg az összes nőt akikkel szexeltem. Egy olyan volt akiről kiderült, hogy pár hónappal korábban egy közös ismerős révén már találkoztunk. De online nem ismertem meg a fotóról, hogy ő az.

Nekem van lakásom ahol tudunk találkozni.

A nők nagy része hozzám jött. Kettő olyan volt akikhez én mentem kocsival. Meg voltak olyanok is akik nálam is voltak meg én is náluk.

2023. aug. 9. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Már mindenben...csak cserebe tovabbra sem szabad semmi extrara szamitani a masik oldalrol :-D
2023. aug. 10. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#3-as melyik online felületet használtad ilyen nagy sikerrel?
2023. aug. 10. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Szinte mindet. Már számtalan kérdésnél leírtam. Néhány kivételtől eltekintve minden felületen ismertem meg olyan nőket akikkel hosszabb rövidebb kapcsolatom volt. Csak szex alapon, max jó barátok lettünk.

Most jön a FB társkereső, onnan még nem jött össze. Bár most lehet, hogy lesz egy ilyen is.

44F

2023. aug. 11. 00:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!