Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezellen?
Figyelt kérdés
Mindig mikor meglátok egy lányt rögtön szex vágyam van.Mit tegyek ezellen?2023. aug. 9. 15:10
2/9 anonim 

válasza:

Ezekből lesznek az erőszakos férgek
6/9 anonim 

válasza:

Azért a 120 cm és ugyan ennyi kg lányokat nem veszed észre mi xd.
Nincsen veled baj ha lesz csajod el múlik.
7/9 anonim 

válasza:

Sportolj nagyon sokat!
Bár az is igaz, h 20évesen egyhuzamban úsztam 1km-t az uszodában, - ez nekem akkoriban nagyon soknak számított - mégis egész éjjel maszturbáltam. (akkoriban nem volt csajom).
Az életkor előrehaladtával ez is enyhül. Valamint, ahogy a 6os is írja, ha lesz barátnőd, majd rendeltetésszerűen, azaz a lány boldoggá tevésére hasznosulnak ezek az energiák.
Apropó, hány éves vagy?
Feri 45F
8/9 anonim 

válasza:

A sportolás pont, hogy emeli a libidót. Épp libidóproblémásoknak ajánlják a sportot, úgyhogy ezt a rejtélyt már meg is fejtettük.
9/9 anonim 

válasza:

Mondjuk használd ilyenkor az agyad is a falloszod helyett.
Elvileg ember vagy, viselkedj is úgy!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!