Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suetonius kérdése:
Kérdés férfi társaimhoz: szaunában nektek is nagyon összemegy a családi ékszer már azelőtt, hogy a merülőmedence közelébe mennétek?
Figyelt kérdés
Nincsenek komplexusaim a méretem miatt, de mivel vérf...ról van szó, annyira össze tud menni, hogy nem érzem jól magam, ha nem takarom el.2023. aug. 9. 09:24
2/25 anonim 

válasza:

Nekem sincs problémám vele, akció közben, de úgy össze tud menni, alig látszik, a zacskó is.
3/25 anonim 

válasza:

Páromnak alig lehet látni ilyenkor. 2-3 centisre is össze tud zsugorodni.
De viszont ha megnő... 19 centis.
Én tudom, hogy ekkora neki keményen, ő tudja... a többi kit érdekel?
4/25 anonim 

válasza:

Igen, nagyanyám nyaklánca összement..
6/25 anonim 

válasza:

A fasz mióta minősül ékszernek? Akkor a pinám is az? 🤔
7/25 A kérdező kommentje:
A válaszadók azon részével, akik nem eléggé olvasottak ahhoz, hogy ismerjék a fogalmat, nem tudok mit kezdeni.
A többieknek köszönöm a korrekt választ. :)
2023. aug. 9. 10:56
8/25 anonim 

válasza:

Középkorban élsz kérdező? A fasz, az fasz, semmi ékszerre jellemző, emlékeztető nincsen rajta. Büdös, húgyos. Az ékszerekre ez nem jellemző. És mellesleg szépek is. A faszra ez sem illik rá.
9/25 anonim 

válasza:

De szereti ha a nyakában lóg. :D
10/25 anonim 

válasza:

Kérdező!
Nem fontos mindenkinek szaunába járni!
Különösen ilyen gondokodásmóddal.😔
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!