Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban olyan gagyi a fiatalik szexuális kultúrája mint ahogy azt itt írják?
Figyelt kérdés
Elvileg tizen/huszonéveseknek annyi hogy berakják és reszelnek. 22 évesen dumálgattam neten egy 15 éves csajjal aki az idősebbeket szereti, azaz huszasok. Állítása szerint sem előjáték nem volt, de orgazmusa sem. Én ugyan szűz vagyok de szívesen oráloznék hosszasan akár viszonzatlanul, análisan is ha a másiknak bejön. Mi jó abban hogy csak bevágom és tunkolom a másikat? Ezért nem mennék prostihoz sem mert számomra az üres, természetellenesnek érezném. 23f2023. aug. 8. 23:59
21/25 anonim 

válasza:

Ez azért van, mert ő még SERDÜLŐ. Próbálkozz nőkkel.
22/25 A kérdező kommentje:
Nekem a tini korosztály a kedvencem.
2023. aug. 9. 19:37
23/25 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a korosztályomban is van neurotikus, tapasztaltam.
2023. aug. 9. 19:38
24/25 anonim 

válasza:

Csak sajnos nem az a fajta huszonéves vagy, akivel menőzhetnének. Neurotikus szűzfiú. Még a kiscsajnak is volt annyi esze, hogy elkerüljön.
Mindenesetre nem azzal fogsz majd meg egyet, hogy te nyalnál szívesen. Találj ki valami mást. Javaslom a személyiség fejlesztést.
25/25 A kérdező kommentje:
Óh gondolom te már 12 éves korod óta szanaszét kúrsz mindent és császárnak érzed magad! Örülj neki hogy nem vagy neurotikus! Én 4 éves korom óta az vagyok, a felét nem bírnád ki amit eddig átéltem!
2023. aug. 9. 19:52
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!