Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinikkel hemperegni valóban nem nagy élmény?
Figyelt kérdés
15-18, ez a kedvenc korosztályom. Elvileg még tapasztalatlanok és nem nagy élmény velük hetyegni. Valóban így van? Számomra a fiatalság vonzó. 23/f2023. aug. 8. 14:18
1/8 anonim 

válasza:

Ha úgy állsz hozzájuk akkor abban is van élmény nem is kicsi. Mást várj tőlük és mást a többiektől. Meglepő módon a legjobb orális élményemet egy szűz, full kezdő tinitől kaptam. F.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is szűz vagyok amúgy, kinkem van a tinikra. Nekem nem jön be az a "ekte nő" típus nagy csöcsökkel meg seggel, jobb szeretem a kicsi/közepes méretet és a fiatal arcot.
2023. aug. 8. 14:21
3/8 anonim 

válasza:

Én a Milfeket preferàlom nem a szűz kislànyokat
4/8 anonim 

válasza:

Változó! Volt olyan akivel nagyon jó volt, és volt olyan is akivel kiábrándító volt. f.
5/8 anonim 

válasza:

Hát én 14 évesen veszítettem el a szüzességem, és 18 éves koromig végig meglehetősen aktív szexuális életet éltem, sok mindent kipróbáltam, így tapasztalatlanságról már évek óta szó sem volt. Másról sem feltételezném, hogy csak mert tini, tapasztalatlan is.
6/8 A kérdező kommentje:
Megnyerted a génlottót huh?
2023. aug. 8. 15:31
7/8 anonim 

válasza:

Persze, a tinik között is van tapasztalt, de jóval kevesebb és a legtöbb valóban egy fadarab.
Annyiból viszont jók, hogy úgy tanítod be, ahogy te akarod.
8/8 A kérdező kommentje:
7.Pont ez izgat,elvenni a szüzességét egy tininek.
2023. aug. 8. 18:26
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!