Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon tényleg ilyen sok lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg ilyen sok lehet az aszexuális?

Figyelt kérdés
Itt olvastam pár napja egy kérdés kapcsán, hogy a mai fiatalabb korosztályban rengeteg a gyakorlatilag aszexuális nő. Ez komolyan így van/lehet?

2023. aug. 8. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak az lennék! Iszonyu szar, hogy allandóan arra gondolok. Dolgozni is alig birok
2023. aug. 8. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy olyan veszettül sok aszex nő van. Vagy férfi.

Az lehet hogy mivel a népesség nőtt így aszexből is több van, de népesség arányosan biztos nincs nagy változás

2023. aug. 8. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak annyi férfi lenne és akkor lehetne kapcsolatom
2023. aug. 8. 14:18
 4/9 A kérdező kommentje:
#1: :D :D Ez nagyon aranyos volt, köszönöm!
2023. aug. 8. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem, hanem ez csak egy védekezési szempont sokaknál.
2023. aug. 8. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó lenne, ha ennyire sokan lennénk, de sajnos eddigi tapasztalataim alapján egyáltalán nem ez a helyzet.
2023. aug. 8. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyi aszex nő van, de hogy én 23 évesen aszex fiúként nem találok aszex lányt, az is biztos :D

Igaz, keveset is ismerkedek, meg az ember nem azzal kezdi a személyes ismerkedést, hogy aszex vagy-e, de eddig igen kevés aszex lánnyal beszélgettem

2023. aug. 21. 14:01
 8/9 anonim válasza:
Én is örülnék ha az lennék. Párom az, nagyon szeretem, de ez hatalmas probléma köztünk:/. Egyébként szerintem nem nőtt az aszexuálisok száma, csak a társadalom nyíltabban mer beszélni erről.
2023. okt. 6. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább arról van szó, hogy nyitotabbá vált erről az ismeretáramlás, és egyfelől mernek róla beszélni másoknak, akik azok, másfelől tudják magukról másokon keresztül is így, akiket ez érint, hogy ez egy létező dolog.
2023. okt. 12. 19:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!