Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Tőletek kérte már a partneretek, hogy hadd szagolja meg a lábatokat?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 05:43
1/11 anonim 

válasza:

Nem járna jól vele. Főleg a mostani cipőmben egy nehéz nap után.
2/11 anonim 

válasza:

Kivéve ha az irtózatos lábszag a fétise.
5/11 anonim 

válasza:

Az enyémnek surströmming szaga van a nap végére. Ha szeretnéd nemcsak szagolhatod de szopogathatod is a lábújjaim.
35N
6/11 anonim 

válasza:

Nekem olyan jó testes, szúrós lábszagom van, lágy harmóniák nélkül!
7/11 Dóri19$ 

válasza:

Exem nekem mindig szagolta amikor harisnyaban voltam 19L
8/11 anonim 

válasza:

6#: Az milyen, mit jelent: "surströmming"?
9/11 anonim 

válasza:

#9 keress rá Google-be. Rohasztott halkonzerv vagy svéd büdöshal. Nem volt hozzá meg szerencsém de láttam videót aki kippróbálta🤣
10/11 anonim 

válasza:

10#: Hát akkor önmagad ellentmondásába keveredtél:):). "Nem volt hozzá még szerencsém...": akkor meg honnan tudod, ha nem azonosítottad vele össze a saját lábujj-illatodat:)?
Esetleg beazonosíthatom:)?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!