Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexhiány miatt rosszabb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexhiány miatt rosszabb a mentális állapotom?

Figyelt kérdés
4 éves korom óta vannak pszichés gondjaim, szűz vagyok még. Eléggé dühítő ha azt látom vagy olvasom amit én nem kapok meg. Nem mindig dühít, de sokszor fáj valami vagy szimplán dühös vagyok. Képtelen vagyok elhinni hogy miért pont én kellenék valakinek. Hagyjuk a szakember dolgot mert gyerekkoromtól kezdve soknál voltam és nem segített, felnőttként is keresgéltem de hiába, használhatatlan az ellátás ezért feladtam. És abszolút nem tudom mi a kiút. 23/f
2023. aug. 8. 00:36
 1/5 A kérdező kommentje:
A prostizás ki van zárva, én nem üres dugásra vágyom hanem hogy valaki szeressen is.
2023. aug. 8. 00:39
 2/5 anonim válasza:
100%
Bár klisésen hangzik, de először saját magadat kell megszeretned, mert addig senki mást sem fogsz, képtelenség. Ha pedig nem tudod szeretni a másikat, akkor ő sem fog. Utazz el valahova egyedül, keresd meg ki is vagy te. Ismerd fel a különbséget a magány és az egyedüllét között, mert ha ez sikerül, akkor nyugalomra tudsz lelni és nem fogsz görcsölni.
2023. aug. 8. 01:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet rosszabb, de poresszal lehet kisebb-nagyobb tüzeket oltani.🔥🧯🚒
2023. aug. 8. 05:37
 4/5 anonim ***** válasza:

" Képtelen vagyok elhinni hogy miért pont én kellenék valakinek "

Ez a baj.

2023. aug. 8. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha magaddal nem békélsz meg, akkor akár a Holdra is elmenekülhetsz... csak egy baj lesz, te magad akkor is ott leszel.
2023. aug. 8. 11:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!