Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le azt a félelmemet, hogy nem fogok felizgulni?

Figyelt kérdés
Sajnos mar ketszer megtortent, hogy a lany egyszeruen barmit csinalt, max felig allt fel. Ez egyreszt a hangulat, masreszt a lany sem volt a helyzet magaslatan. Szenvedes volt az egesz. Ha egy masik lannyal vagyok, akivel mar tobbszor voltam, ha mar hozzam er ko kemeny a merevedesem. Viszont ebbol kialakult az utobbi idoben egy felelem, hogy nem akarok beégni, mi lesz ha ujra megtortenik? Ezert mar szinte felek uj lanyokkal ismerkedni. Aki volt mar hasonlo helyzetben, hogyan tudnam ezt az erzest legyozni es tullendulni rajta?
2023. aug. 7. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nem jó a nő, nem eléggé izgató, akkor miért kellene felizgulnod? Nem kötelező felizgulnod minden nőnemű lényre. Kezedbe veszed az irányítást és olyan nővel szexelsz, vagy akár csak ismerkedsz, aki baromira izgat téged... ha a lány nincs a helyzet magaslatán, szerintem korábban is érzed, hogy annyira nincs meg a kémia.... nem kell 1 óra múlva az ágyban kikötni, nem kell elkezdeni a dolgot... Nem kell a legnagyobb bikának lenned a városban, aki senkinek nem mondd nemet....

Nem ártana felfogni a pasiknak, hogy ti sem csak robotok vagytok, akiknek mindig mindenképpen, mindenkire állnia kell... Ez nem így van, és ha bárki ezt gondolja, az ő agya egy csökevényes kaki.

2023. aug. 7. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz hogy fel izgulj ismerned kell lányt...én is voltam igy idegenekkel(rosszlányok)😂ugye ott "állítolag"nincs semmi romantika csak betesz kivesz kész viszlát...vagy pedig nagyon lelkis vagy ez ügyben akkor meg temesd el a lelked jó mélyre és ne agyalj rajta,ha ez sem meg mindig ott van a kis kék pirula "állítólag"😉
2023. aug. 7. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Van ilyen, teljesítménykényszer, és egy idő után már ördögi kör, ez ilyen szorongás-féle.

Talán az segít, ha megisztok pár pohár bort, hogy elengedd magad.

2023. aug. 8. 00:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!