Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel szexeltél eddig?

Nekem tök mindegy. Érdemes lenne felfogni, hogy az iq mit mér (linket érdemes megnézni, baromi érdekes) és köze nincs ahhoz, hogy "milyen intelligens vagyok". Továbbá nekem más intelligenciáim vannak (pl. kiválóan tudok olvasni és szöveget értelmezni magyarul és angolul, jó az interperszonális és intraperszonális intelligenciám is és kiemelkedően jó a gyakorlati intelligenciám).
Mindezzel együtt voltam annyira intelligens (érzelmi intelligencia), hogy mindenkit felpontoztam, aki hülyének nézett, hogy miért hiszem azt, hogy -(-3) az -3.

(Ezt a cikket az egyik barátnőm írta, véletlenül találtam most meg, soha nem is tudtam, hogy írt ilyen cikket. Gyakorlati és érzelmi intelligencia nem szerepel bennük ilyen néven. A 8 intelligenciát sorolja fel, szuper jók a képecskék és az alattuk szereplő szöveg.
[link] )

35
Igen, túlreagáltam. Van rá okom. Elnézést az off-topik eszmefuttatásokért.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!