Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm kapcsolat, csak játék?
Régóta a szeretőm egy szub férfi. Ritkán találkozunk, de több vágyam is teljesült már vele. Egészen megalázó jeleneteket is bevállalt a kedvemért.
Összeköltözésről is fantáziált, kapcsolatról. De sosem lett belőle semmi. Az elutasitások után minden alkalommal újra keres. Engem pedig izgat ha szánalmaskodik, így előbb-utóbb szóba elegyedek vele, bár a kommunikációval nem sokra megyünk. Többnyire szexuális vágyak, bókok és ki is merül.
Nekem igényem van egy stabil szub férfira. Aki a bizalmasom. Ezt hangoztattam előtte is. Aztán leírta hogy szeretne az lenni és menne velem nyaralni, kinyalna amíg randira készülök stb.
De nehéz eldönteni hogy ezt komolyan gondolja, vagy csak a játszadozás része hogy ennyire fejet akarna nekem hajtani?

A leírás alapján csak játszani szeret, de kérdés számomra az, hogyha tudsz vele domináns lenni, akkor miért nem tudod a választ kihozni belőle?
Amúgy szerintem is: nagyon nagy szerencséje van a pasinak.

3#: És ha kérnéd, hogy ne kamuzzon, és ne másnak feleljen meg, hanem azt mondja, amit valóban ő érez?
Talán nagyobb dominnanciával?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!