Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen kamu és hihető szöveget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu és hihető szöveget adjak be a szüleimnek hogyha prostihoz mennék?

Figyelt kérdés
Eloszor is tudom hogy nem szép de ugyse engednének en pedig atgondoltam(hiaba megerto rendes szulok) en pedig 2-3 alkalmat szeretnek rosszlanyokon elkolteni most hogy meglettem 18 eves (max 60k). A problema annyi hogy Borsodból kene Pestre utaznom (ami nem gond mert van auto és teljesen sajat zsebbol megy) de ha nem lenne is furcsa lenne hogy minek mennék Pestre. Mit találjak ki amit elhisznek?

2023. aug. 5. 22:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Miért akarsz Bp-ig utazni egy k.rváért? Miskolcon és BAZ megyében is bőven vannak az RL-en. Annyira meg gondolom nem követnek a szüleid hogy 1-2 órára otthon ne tudj elszabadulni.
2023. aug. 5. 22:12
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Már régen rossz ha neked ennyire be kell számolnod az időddel!
2023. aug. 5. 22:14
 3/18 A kérdező kommentje:

#1 Azért mert amit beállitottam hogy erre meg arra legyen megszűrve (nem részletezném és nekem fontos!) hogy kiket adjon ki az csak Budapesten van.

#2 Hát én ezt nem igazán tudom sajnos... kb mindent kikérdeznek hogy hova megyek, lehet csak tesóm hülyeségei miatt "aggódnak"

2023. aug. 5. 22:19
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Ennyi energiából felszedhetnél egy csajt is magadnak. Hidd el, prostizni szar, tapasztalatból mondom.
2023. aug. 5. 22:23
 5/18 A kérdező kommentje:
#4 Nem megy az olyan könnyen, olyan nagyképű mind azt se engedik hogy szóhoz jussak..., ha meg sikerülne is tuti nem az lenne hogy na akkor menjünk ágyra
2023. aug. 5. 22:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kreálj először valami alibit - koncert, buli, fesztivál, ismerősnél "lógás" pár napig akármi. S abból csípj le 1.5-2 órát amíg elmész a k.rvához.
2023. aug. 5. 22:26
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Egy ingyen dugásért sem utaznék ennyit, nemhogy egy fizetősért.
2023. aug. 5. 22:27
 8/18 A kérdező kommentje:

#6 Ahha, ez a barátnál logas ez tetszik megoldható, de Pesten? Tudják jol hogy nem ismerek senkit ugy hogy el is menjek hozzá :(

#7 Kinek mi 😅

2023. aug. 5. 22:37
 9/18 anonim ***** válasza:

#8 hát pajtás akkor így jártál. Nem ismerünk sem téged, sem a szüleid, sem a viszonyod vele hogy 5letünk legyen kitalálni mit tudsz beadni nekik.

Ezzel együtt a jó alibi mindig az aminek van valós alapja és annak az idejéből csípsz le pár órát amíg k.rvázol / félrekúrsz. Ha teljesen légbőlkapott a story akkor bebuksz amikor megkérdezik mit csináltál (főleg ha nincs elég rutinod).

2023. aug. 5. 22:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
amúgy annyira ne építs ezekre hogy beállítod szűrőn és az fog fogadni élőben. tök sokan számolnak be negatív élményekről még egy szimpla kinézet miatt is, nem hogy extra dolgok. az attól függ milyen kedve van a lánynak, mennyire vagy neki szimpi, egyáltalán nem olyan rendszerszerű ez
2023. aug. 5. 23:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!