Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kamu és hihető szöveget adjak be a szüleimnek hogyha prostihoz mennék?

#1 Azért mert amit beállitottam hogy erre meg arra legyen megszűrve (nem részletezném és nekem fontos!) hogy kiket adjon ki az csak Budapesten van.
#2 Hát én ezt nem igazán tudom sajnos... kb mindent kikérdeznek hogy hova megyek, lehet csak tesóm hülyeségei miatt "aggódnak"

#6 Ahha, ez a barátnál logas ez tetszik megoldható, de Pesten? Tudják jol hogy nem ismerek senkit ugy hogy el is menjek hozzá :(
#7 Kinek mi 😅

#8 hát pajtás akkor így jártál. Nem ismerünk sem téged, sem a szüleid, sem a viszonyod vele hogy 5letünk legyen kitalálni mit tudsz beadni nekik.
Ezzel együtt a jó alibi mindig az aminek van valós alapja és annak az idejéből csípsz le pár órát amíg k.rvázol / félrekúrsz. Ha teljesen légbőlkapott a story akkor bebuksz amikor megkérdezik mit csináltál (főleg ha nincs elég rutinod).

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!