Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan jelzi feléd (mit mond)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelzi feléd (mit mond) a férfi partnered mielőtt elmenne? Megkérdezi, hogy hova menjen vagy meglepetés?

Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Nyugodtan menjen el abba a kotonba ami egyébként is rajta van.
2023. aug. 5. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az exemmel úgy csináltam, hogy miután ő elment, vagy megkérdezte, hogy leszopjon e, vagy kutyapózra váltottunk mert imádom és úgy tudok a leggyorsabban elmenni, és ha volt gumi akkor abba, ha nem akkor a hátára, vagy ugye szájba
2023. aug. 5. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van (én vagyok a férfi), hogy általában a barátnőm elmegy hamarabb szex közben, szerencsés esetben 2-3szor is. És mivel punciba nem szoktam élvezni, így mindig tudja magától, hogy szájjal vagy kézzel kell elintézzen. Van, hogy irányítom, hogy hogy akarom, van, hogy rábízom. Legtöbbször a szájába engedem, olyankor csak szólok előtte, hogy jön, vagy hogy elfogok menni. Ha pedig máshova akarok, akkor még szólok időben, hogy most arcra akarom, vagy cicire, stb. Meglepizni nem szoktam, mert az nekem se jó, ha akkor pont nem abban a ritmusban van ami nekem nem jó, vagy ilyesmi.
2023. aug. 6. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!