Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél később kerül a lány/nő olyan helyzetbe, hogy orálisan kielégítsen egy férfit, annál jobban elmegy a kedve?

Már megbocsáss, de hol van az előírva, hogy a nőnek kötelezően le kell szopnia a pasit?
Úgy látszik az éretlen gyerek itt még te vagy.

#3 ha többször belefutnék ebbe a jelensègbe én is elkezdeném keresni az okát. A legtöbb nő szeret szopni, én is. Nem kötelező, de nem ez az általános tapasztalat.
Kérdező, sztem csak peched volt. Nem hinném hogy lenne összefüggés a kettő között.

"Már megbocsáss, de hol van az előírva, hogy a nőnek kötelezően le kell szopnia a pasit?"
Nekem pl alap, és ha emiatt gyerek vagyok (na ebben hol van az összefüggés vajon), akkor legyen így.
És ez szerintem is igaz, hogyha egy nő túl későn kezd el szexelni, az semmiképp se jó. De ez a férfiakra is igaz. Alapból már ha egy nő későn veszíti el, annak oka van: túl gátlásos, félénk, zavarban van, stb. Inkább itt van az összefüggés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!