Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minél később kerül a lány/nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél később kerül a lány/nő olyan helyzetbe, hogy orálisan kielégítsen egy férfit, annál jobban elmegy a kedve?

Figyelt kérdés
Többször futottam bele, huszonéves partnerrel, hogy nem volt szexuális tapasztalata a lànynak és nem akarta az oràlt adni, mikor ágyba kerültünk. Merthogy ő nem tudja hogy kell, húsz másodperc után kijelenti hogy béna hagyjuk, nem is meri bekapni stb stb.
2023. aug. 5. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ez nincs így, bár nekem is volt olyan barátnőm aki nem akarta, de elfogadtam, hogy nem. Szóval ez inkább csak általánosítás amit leírtál.
2023. aug. 5. 14:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez kérdés volt, nem kijelentés
2023. aug. 5. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Már megbocsáss, de hol van az előírva, hogy a nőnek kötelezően le kell szopnia a pasit?

Úgy látszik az éretlen gyerek itt még te vagy.

2023. aug. 5. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Vagy pont azért nem csinálták eddig, mert nem akarták. Csak könnyebb azt mondani, hogy á, béna vagyok, hagyjuk, mint hogy nincs hozzá kedvem. N
2023. aug. 5. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

#3 ha többször belefutnék ebbe a jelensègbe én is elkezdeném keresni az okát. A legtöbb nő szeret szopni, én is. Nem kötelező, de nem ez az általános tapasztalat.

Kérdező, sztem csak peched volt. Nem hinném hogy lenne összefüggés a kettő között.

2023. aug. 5. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kötelező, én se kérem. De ha elkezdi magától, több volt aki abbahagyta és mind tapasztalatlan
2023. aug. 5. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
18%
Miért kell neked annyira a szopás? Különben nem áll fel? Téged fel kell szopni? Mennyi idös vagy?
2023. aug. 5. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:

"Már megbocsáss, de hol van az előírva, hogy a nőnek kötelezően le kell szopnia a pasit?"

Nekem pl alap, és ha emiatt gyerek vagyok (na ebben hol van az összefüggés vajon), akkor legyen így.

És ez szerintem is igaz, hogyha egy nő túl későn kezd el szexelni, az semmiképp se jó. De ez a férfiakra is igaz. Alapból már ha egy nő későn veszíti el, annak oka van: túl gátlásos, félénk, zavarban van, stb. Inkább itt van az összefüggés.

2023. aug. 6. 07:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!