Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiaknál ez miért van így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál ez miért van így?

Figyelt kérdés
Elég sok kérdést láttam már itt gyakorin ezzel kapcsolatban, viszont egyszerűen nem értem. Az lenne a kérdésem, hogy a férfiak többségénél miért van az, hogy szülés után a nőket kevésbé tartják vonzónak, undorodnak tőlük? Esetleg nem kívánják úgy, mint szülés/terhesség előtt. Vagy esetleg úgy szimplán "megunják" a párjuk testét szülés után. Hogy ha például nem szüléstől, hanem csak szimplán elhízás történik a nőnél és ilyen módon változik meg a teste, az még nálam mondjuk elfogadható, hogy kezd rá unni a férfi vagy esetleg már nem tetszik neki annyira, nem kívánja, de egy szülés, sőt, maga a terhesség is egy nő számára durván nehéz, lelkileg főleg. A nő rengeteg változáson megy keresztül, és vannak olyan esetek is, amikor szülés után egyszerűen nem marad ugyanaz a nő, aki szülés és terhesség előtt volt. Persze vannak szerencsés nők is, akiken szinte észre sem veszed, hogy valaha is terhes volt, olyannyira sikerült megtartania a formáját, de sajnos ez nem megy mindenkinek. Én szerintem ez nagyon-nagyon bunkóság egy férfitól, aki így viselkedik a partnerével szülés után. Oké, nem mondom azt, hogy kötelessége őt elfogadni, viszont ez ezzel jár, teherbeesés előtt mondjuk a férfi gondolhatna erre is, hogy nem biztos, hogy ugyanaz a nő marad, mint előtte. Rengeteg olyan nőt ismerek, akik sajnos emiatt lelkileg teljesen tönkrementek, mert hát szült gyermeket élete szerelmének, élete szerelme pedig elhagyta egy csinos nőért, mert undorodott szülés után a feleségétől. Ez szerintetek normális? Szerintem egyáltalán nem. Nem a nő döntött úgy, hogy na most akkor rajtam lesz fölösleg, vagy esetleg lesz rajtam sok stria. Például én személy szerint 3 hónapja szültem meg első gyermekemet, terhesség előtt nagyon jó alakom volt, alapból alacsony lány vagyok, homokóra alkat voltam teljesen. Formás fenék, kis mellek, illetve 52 kiló. A párom már akkor is nagyon szerette a testem, az alkatom. Terhesség alatt felszedtem jó pár kilót, ugye a nagy poci is rátett, így 72 kiló körül voltam, amikor szülni mentem, jelenleg vagyok 63. Elvesztettem a terhesség előtti alakomat teljesen + a melleim sokkal de sokkal nagyobbak lettek, a bal nagyobb lett, mint a jobb, tudnivaló, hogy ez gyakori a nőknél terhesség alatt. Ezzel én mondjuk egyáltalán nem vagyok kibékülve és nem tetszik nekem, de a párom így még jobban szeret, a jelenlegi "hibáimmal" együtt :) Ugyanúgy kíván, odavan értem és gyönyörűnek tart. Sőt, szerintem most a nagy melleim miatt még jobban kíván, mert mindig azt mondja 🤣 Azt is szokta mondani, hogy ő ilyenre egyáltalán nem lenne képes, hogy például undorodna tőlem szülés után vagy akár terhesség alatt. Ő ezt nagyon szerette látni, 9 hónap alatt megfigyelni, hogy mire képes egy nő és annak teste is. Szerinte most még jobban belém szeretett, mert életet adtam a gyermekének, erős voltam (mivel elég nehéz szülés volt...) és ő személy szerint sosem tudna undorodni élete szerelmétől vagy kevésbé kívánni őt, aki gyermeket szült neki és ezáltal változott meg a külsője. Csodálja mire képes egy női test. Az én párom is hízott jó pár kilót amióta együtt vagyunk, és így még jobban is tetszik. Mindenkinek megvan a saját döntése és úgy dönt ahogy szeretne, de azért én szerintem ezért undorodni egy nőtől nagyon nagy bunkóság. Nektek mi a véleményetek erről?

2023. aug. 5. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Figyu életemben 4 csajt láttam terhesen vagy kismamaként akiket lesten és rögtön megkivántam . Sajnos megszenvedik a nők , haver csaja modell szépségkirálynő volt , meglett a kölök a nő Borbás Marcsi háziasszony lett ... Aránytalanul combosak széles csipő, debellák , lapos megereszkedett mellek , nem izgatnak.Ez egyik resze , de aki apás szülésben volt azok a sokk a nyomás stb miatt kiakadnak , trauma .
2023. aug. 5. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem azért hízol el mert van benned egy gyerek..
2023. aug. 5. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként meg a vonzalom sem döntés kérdése, de gondolom ez már nyilván nem érdekel. Mert hát a férfinak ilyen úri módi nem lehet, neki muszáj mindent.
2023. aug. 5. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:

1# És szerinted erről a nő tehet, hogy szépségkirálnyőből olyan nő lett? Szinte minden egyes nő, aki gyereket vállal, szerintem tudja, hogy az mivel jár és a férfiak szintén tudják. Ha téged nem izgat oké, én nem is random férfiakra értettem, hogy most akkor mindenki izguljon fel egy terhes nőre. Én párokat emeltem ki példának.

2# Én sem írtam olyat sehol, hogy azért hízol el teljes mértékben, mert van benned egy baba. És nem is csak a hízásról van szó abban, amit írtam. Írtam példának még a striát is, elég sok férfi a striák miatt nem kívánja a párját szülés után, ami szerintem egy baromság.

3# Hát pedig tévedsz, ilyet sem írtam sehol, hogy a férfiaknak muszáj mindent. Csak akkor a legtöbb férfi minek szeretne vállalni gyereket a szerelmével, hogy ha szülés után rögtön undorodik tőle és már többé nem kívánja? Meg nyilván már elkezd más nők iránt érdeklődni, akik csinosak és hibátlan alakuk van.

2023. aug. 5. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

"Na, látod, ezekre gerjedek én!"

"A pincérnőkre?"

"Nem, a terhes macákra. Arra gondolok, hogy jól megkettyintik őket és bent hagyják a szlottyot!"

2023. aug. 5. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerinted a szexuális vonzalmat lehet erőltetni ? Van egy nem tetsző ronda nő, de udvariaságból elkezdek vonzódni hozzá ?

Bizony a gyerekvállalás előtt kéne felkészíteni a párokat korrekten, hogy a gyerek után nagyrészt megszünik a kapcsolatuk, se erejük, se idejük, se kedvük, nem lesz a szexhez, egymáshoz, az addig életüknek jórészt vége. Hazug képmutató módon a gyerekvállalás ilyen következményeit soha nem mondják el, csak a tündibündi rozsaszin hazudozás megy. Főlleg az államilag erőltetett gyerekgyártó propagandákban.

2023. aug. 6. 01:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig. De a legtöbbször nem az elhízás meg a hasonlók a gondok. Hanem maga az a 9 hónap terhesség, meg utána a néhány hónap amíg minden helyre jön, plusz a babára való nagy figyelem, problémák, stb, na ezek a dolgok amik kioltják a tüzet. És utána már nagyon nehéz visszacsinálni.

"Hazug képmutató módon a gyerekvállalás ilyen következményeit soha nem mondják el, csak a tündibündi rozsaszin hazudozás megy. Főlleg az államilag erőltetett gyerekgyártó propagandákban."

Hát igen, ezt írtam én is. De kérdés, hogy mi az élet lényege? Hogy csak szexelj gondtalanul egész életedben, aztán kihalsz, vagy hogy legyen egy szép családod, utódaid, stb? Nem minden csak a szex.

2023. aug. 6. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:
1 @ vagok. Mert az anyai ösztön ezt hozta elő hogy gondoskodó mint magmutogató lett, a szervezet sem ugy regenerálodott hiaba mozgott külső szemlélőként firmailag neki hátrány lett az anyasag . A nők felaldozzák magukat a csaladért minden értelemben , a ferfiaknak fogalmuk sincs többségüknek mi ez és önzők korlatozottak maradnak .
2023. aug. 6. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!