Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál ez miért van így?

1# És szerinted erről a nő tehet, hogy szépségkirálnyőből olyan nő lett? Szinte minden egyes nő, aki gyereket vállal, szerintem tudja, hogy az mivel jár és a férfiak szintén tudják. Ha téged nem izgat oké, én nem is random férfiakra értettem, hogy most akkor mindenki izguljon fel egy terhes nőre. Én párokat emeltem ki példának.
2# Én sem írtam olyat sehol, hogy azért hízol el teljes mértékben, mert van benned egy baba. És nem is csak a hízásról van szó abban, amit írtam. Írtam példának még a striát is, elég sok férfi a striák miatt nem kívánja a párját szülés után, ami szerintem egy baromság.
3# Hát pedig tévedsz, ilyet sem írtam sehol, hogy a férfiaknak muszáj mindent. Csak akkor a legtöbb férfi minek szeretne vállalni gyereket a szerelmével, hogy ha szülés után rögtön undorodik tőle és már többé nem kívánja? Meg nyilván már elkezd más nők iránt érdeklődni, akik csinosak és hibátlan alakuk van.

"Na, látod, ezekre gerjedek én!"
"A pincérnőkre?"
"Nem, a terhes macákra. Arra gondolok, hogy jól megkettyintik őket és bent hagyják a szlottyot!"

Szerinted a szexuális vonzalmat lehet erőltetni ? Van egy nem tetsző ronda nő, de udvariaságból elkezdek vonzódni hozzá ?
Bizony a gyerekvállalás előtt kéne felkészíteni a párokat korrekten, hogy a gyerek után nagyrészt megszünik a kapcsolatuk, se erejük, se idejük, se kedvük, nem lesz a szexhez, egymáshoz, az addig életüknek jórészt vége. Hazug képmutató módon a gyerekvállalás ilyen következményeit soha nem mondják el, csak a tündibündi rozsaszin hazudozás megy. Főlleg az államilag erőltetett gyerekgyártó propagandákban.

Nem olvastam végig. De a legtöbbször nem az elhízás meg a hasonlók a gondok. Hanem maga az a 9 hónap terhesség, meg utána a néhány hónap amíg minden helyre jön, plusz a babára való nagy figyelem, problémák, stb, na ezek a dolgok amik kioltják a tüzet. És utána már nagyon nehéz visszacsinálni.
"Hazug képmutató módon a gyerekvállalás ilyen következményeit soha nem mondják el, csak a tündibündi rozsaszin hazudozás megy. Főlleg az államilag erőltetett gyerekgyártó propagandákban."
Hát igen, ezt írtam én is. De kérdés, hogy mi az élet lényege? Hogy csak szexelj gondtalanul egész életedben, aztán kihalsz, vagy hogy legyen egy szép családod, utódaid, stb? Nem minden csak a szex.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!