Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történik az első szex?
Figyelt kérdés
Milyen jelet ad a nő, ha le akar feküdni velem? A kondomot nehéz felhúzni vagy nem gáz segítséget kérni tőle? Hogyan ajánlatos előtte készülni rá?
27/F
2023. aug. 5. 12:54
2/7 anonim 

válasza:

Hát fiam... Óvszerre nem lesz szükséged mert ennyi idősen idő előtt eldurransz. Meg az óvszert se tudod felrakni magadnak. Na ez nagyon gáz. Az nem annyira gáz, hogy szűz vagy. De az, hogy óvszert sem tudod felhelyezni az már nagyon gáz. Csaj kifog röhögni ha azt se tudod. Ha azt nem tudod akkor hogy szeretned megdugni? Legalabb nezz videokat erről és vegyel kb 10db óvszert és gyakorolj. De amint hozzád ér vagy éppen felhúzza eldurrasz. Rosszabb esetbe annyira stresszelsz, hogy nem lesz merevedés.
5/7 anonim 

válasza:

4-es igen, az vagyok. Én is későn veszítettem el a szüzességét. Amire azt is írtam, hogy nem gáz. De aki arra is lusta, hogy gyakoroljon...
6/7 anonim 

válasza:

Tanács (másoknak is): vegyél valami olcsó saját márkás gumit és azzal gyakorolj hogy kell felvenni. Ne az éles akciónál csodálkozz rá először.
Jelek... "le akar feküdni velem"... bro' ez nem úgy működik, hogy odamegy hozzád egy nő és azt mondja gyere dugjál már meg. Neked kell elgurítanod addig a történetet hogy ágyba akarjon bújni - a szimpátiát, vonzalmat, bizalmat, vágyat olyan szintig. Sz'val amikor már smárolsz a nővel, tipi-tapi (először ruhán kívül), majd benyúlsz a bugyiba és nem tiltakozik akkor jó esély van rá hogy le is akar feküdni veled :D
7/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem az ovszert gyakorold belelehet jonni gondolom nem lehet tul nehez:)Ha pedig egy lany le akar fekudni veled nincs ra sok esely hogy ezt nyiltan kimondja. Ha beszeltek errol erezni fogod hogy akarja-e. Fontos hogy ne siesd el legyen meg elobb a bizalom utana pedig beszelgessetek rola onnantol pedig majd adodik:)Remelem segitettem sok sikert:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!