Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziótól van szexhiányom vagy szexhiánytól van depresszióm?
Figyelt kérdés
Egész életemben hullámvölgy volt az életem, tinikoromtól pláne, de most huszonévesen is. 100mg ssri-t szedek, pszichológus sosem működött nekem. Semmire nem vagyok motivált, reggel felkelek, órákig próbálom összeszedni magam hogy elmenjek edzeni, az megvolt majd hazamegyek kockulni, ezek azok a napok amiken nem dolgozom. Egyébként ébredés után is kell fél óra hogy motivációt találjak hogy felkeljek. Nem az hogy nőt keressek... Jelenleg éjszakai műszakban vagyok és teljesen a béka segge alatt van a hangulatom. 23/f2023. aug. 5. 00:18
1/3 anonim 

válasza:

De mit szedsz? Citapram, vagy mit?
2/3 A kérdező kommentje:
Sertalin
2023. aug. 5. 00:23
3/3 A kérdező kommentje:
Szedtem benzót is 7 évig de azt letettem.
2023. aug. 5. 00:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!