Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen sokan felpróbálnak egy átlagos nőt?

OK. Kellemes filozofálgatást.
Hátha valakinek így is bejössz.

Tudjuk hogy neked miért fáj ez ennyire! :D :D
Mondjuk 15 évesen 2 pali még nem khurvaság.

Én most vagyok 24 és 23 évesen jöttem össze a mostani barátommal és én büszke vagyok arra, hogy ő előtte kereken 0 volt a bodycount-om. Nem jöttem össze senkivel, aki nem keltette fel a figyelmem vagy nem volt kölcsönös a vonzalom. Egyszerűen ez engem nem érdekelt soha, nem ettől lettem volna több (én személy szerint még kevesebbnek is éreztem volna magam tőle, de ez én vagyok). Sokan azt hiszik az ilyen lányoknak valami mentál baja van, hogy sokáig szüzek maradnak.. elég szomorú :/ mintha az élet csak arról szólna hányan fektettek meg és ez egyenlő az értékeddel (hát amúgy fordítottan lehet, hogy arányos is).
Sok barátnőm 20-25 még szűz és nagyon elégedettek az életükkel, mert nem az teszi teljessé nekik, hogy hány strigulájuk van, hanem hogy kreatívak, boldogok, tanulnak/dolgoznak, művészek stb., bármi. Nem kell a sok bodycount (még egy se, se kapcsolatok etc.) hogy valaki boldog legyen és teljes. Én se azért vagyok boldog, mert van egy komoly kapcsolatom, azelőtt is boldog voltam, ő csak egy plusz az életben. Én így fogom fel.

Az hogy 15 évesen mar ketten voltak neki, nem jelent semmi. Lehet a harmadikkal meg együtt lesz 10 évig, vagy tovább.
100 az úgy lesz ha szinte csak alkalmijai vannak, de az kb havonta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!