Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban ilyen sokan felpróbáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen sokan felpróbálnak egy átlagos nőt?

Figyelt kérdés
Egyszer beszéltem egy 15 éves csajjal aki ugyan még nem nő, de vagy ketten megdugták ha nem többen elmondása szerint, azóta ki tudja hányan. Elvileg egy 22 éves nőnek kb a 100-at is ütheti a bodycuntja ami tök fura. Hogy lehet ennyit dugni? Az is érthetetlen számomra hogy 13 éves korától hogy van egyeseknek ilyen olyan kapcsolata, engem pedig 10 évvel idősebbként sem érdekel. Mármint ez a folyton egymáson lógás, meg folyton egymásnál vagyunk meg megyünk ide oda, bemutat a szüleinek meg hasonló bullshit.
2023. aug. 4. 22:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt, ha egy férfi szimpatikus egy nőnek lehet bármekkora tahó, fordítva meg mindegy milyen tisztelettudó. Amúgy sem te fogod megmondani ki mit érdemel.
2023. aug. 4. 22:48
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

OK. Kellemes filozofálgatást.

Hátha valakinek így is bejössz.

2023. aug. 4. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

Tudjuk hogy neked miért fáj ez ennyire! :D :D

Mondjuk 15 évesen 2 pali még nem khurvaság.

2023. aug. 4. 23:19
 14/19 anonim válasza:
97%
Most ez neked azért fáj mert te oda sose teszed bele?
2023. aug. 4. 23:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 24 és 23 évesen jöttem össze a mostani barátommal és én büszke vagyok arra, hogy ő előtte kereken 0 volt a bodycount-om. Nem jöttem össze senkivel, aki nem keltette fel a figyelmem vagy nem volt kölcsönös a vonzalom. Egyszerűen ez engem nem érdekelt soha, nem ettől lettem volna több (én személy szerint még kevesebbnek is éreztem volna magam tőle, de ez én vagyok). Sokan azt hiszik az ilyen lányoknak valami mentál baja van, hogy sokáig szüzek maradnak.. elég szomorú :/ mintha az élet csak arról szólna hányan fektettek meg és ez egyenlő az értékeddel (hát amúgy fordítottan lehet, hogy arányos is).

Sok barátnőm 20-25 még szűz és nagyon elégedettek az életükkel, mert nem az teszi teljessé nekik, hogy hány strigulájuk van, hanem hogy kreatívak, boldogok, tanulnak/dolgoznak, művészek stb., bármi. Nem kell a sok bodycount (még egy se, se kapcsolatok etc.) hogy valaki boldog legyen és teljes. Én se azért vagyok boldog, mert van egy komoly kapcsolatom, azelőtt is boldog voltam, ő csak egy plusz az életben. Én így fogom fel.

2023. aug. 5. 00:51
 16/19 anonim ***** válasza:
20-25 évesek* (ha valakinek lenne kifogásolnivalója bármi mellett).
2023. aug. 5. 00:55
 17/19 anonim ***** válasza:
14%
Ez mind semmi.Én azt hallottam, hogy egy átlag nőnek 22 éves korára akár 10 000 is lehet a szexpartnereinek a száma. Mos' mommeg Marika!Hallottál má' ilyet?Pedig elvileg ezt hallottam, hogy elvileg így van elvileg.
2023. aug. 5. 01:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100 max akkor elsz ha hivatásos.
2023. aug. 5. 04:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy 15 évesen mar ketten voltak neki, nem jelent semmi. Lehet a harmadikkal meg együtt lesz 10 évig, vagy tovább.

100 az úgy lesz ha szinte csak alkalmijai vannak, de az kb havonta.

2023. aug. 5. 10:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!