Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van közületek olyan, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közületek olyan, akit meglestek mondjuk fürdés, öltözés vagy bármi közben?

Figyelt kérdés
Lebukott az illető? Ha igen, hogyan és mit mondtatok neki?

2023. aug. 4. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Egyetemi kollégiumban láttam hogy a tusolóban az egyik srác az résre nyitott ajtón nézelődik és mondtam neki ha akar jöjjön be tusolni vagy menjen ki de ne bámuljon :D
2023. aug. 4. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, éppen "bármi" történt a swingerben s nézték páran 😂
2023. aug. 4. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem nem (legalábbis nem tudok róla), távolabbi családtagot viszonyt már meglestem 😅
2023. aug. 4. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Tusolóban lesett múltkor egy srác, és hát elég jó srác. Föl is állt nekem, és elkezdtem kiverni, és láttam, hogy ő is. Sajnos hamar elmentem, pedig jó lett volna valami több is vele.
2023. aug. 4. 18:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudok róla, hogy meglestek volna. Viszont még koliban egy csajt többször is meglestem,vagy nem buktam le, vagy pedig csak nem szólt
2023. aug. 4. 18:49
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Az egyik Badacsony környéki strandra rendszeresen járt néhány 14-15 év körüli lány. Azok között volt kettő, akik simán eljátszották, hogy bementek a női zuhanyzóba, és se az ajtót nem csukták be, se semmi. Az öltözőből is sokszor úgy jöttek ki, hogy csak egy bugyi volt rajtuk, maguk elé fogták a ruháikat és amikor odaértek a helyükhöz, ledobták a ruháikat és ott mindenki előtt vették fel a pólójukat.
2023. aug. 4. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Volt hogy lebukott volt hogy hagytam hogy nézzen..25N
2023. aug. 5. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen, lakotarsam. (mindketten fiúk vagyunk)
2023. aug. 5. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon ciki volt. 17 évesen nyáron külföldön dolgoztam, és egy kb 10 évvel idősebb jóbarátomnál laktam. Köztünk nem volt semmi. Egyszer amikor fürödtem, megeresztettem a kádban a csapot, és a folyó vízsugár alá mentem széttárt lábakkal. Már pont az élvezés határán voltam, amikor észrevettem, hogy a jó nagyra fúrt kulcslyukon át leskelődik!
2023. aug. 8. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt tervben de a mi szobánk pont szembe helyezkedik el a fürdővel .A párom húga nálunk volt pár nap 19 éves .Ketten voltunk a házba ő elment zuhanyozni én szembe szobában ültem a számítógép előtt .Mikor oldalra neztem azt vettem észre hogy onnan mivel a fürdőben égett a villany ,pont be látni a kulcslyukon.Nem bírtam ki oda mentem.Mikor halottam hogy végzett tusulás.csak akkor látni ha pont szemben van és ott állt meg törülközni!Nagyon meglepődtem mert szökés göndör nuni szőre volt.Azt hittem csupasz a látvány úgy be indított hogy a szívem majdnem ki ugrott !
2023. szept. 13. 16:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!