Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön a férfi tanga?

Ha normális alkata és jó feneke van, akkor nagyon szexi és nagyon bejövős. :) És nem csak randira hanem mindennapos fehérneműként is hordhatja nyugodtan. Túl kéne már lépni azon hogy csak a boxer meg a slip a menő.
Szeretem ha egy pasi van olyan vagány, hogy fel meri vállalni a sok előítélet ellenére. Nem kéne hogy ezzel kapcsolatban előítéletek legyenek, mert a tanga menő pasiknak is. Nem véletlenül gyártja több nagy cég is a férfi tangákat.

Én lassan 2 éve napi viseletként hordom a párom javaslatára. Azt mondta hogy ha kényelmes nekem akkor ő maximálisan támogat ebben.
Néha segít is a férfi tanga vásárlásában.
Azt látom, hogy a környezetemben sokan elfogadták de voltak akik fanyagoltak emiatt, de nem érdekelt. Ugyanúgy öltözök át mintha boxeralsóban lennék.

Egyáltalán nem. Egy férfi nekem nem lenne férfias többé, ha meglátnám hogy tangát hord.
Nyugodtan le lehet pontozni, de számomra nagyon kiábrándító lenne.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!