Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok nektek bejön a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejön a férfi tanga?

Figyelt kérdés
Mit szoltok, ha egy pasi néha pl randira tangát vesz fel? :)

2023. aug. 4. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha jó a teste akkor lehet róla szó. Ha a randi alatt pedig egyértelműen szexet értesz, akkor oké.
2023. aug. 4. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Ha normális alkata és jó feneke van, akkor nagyon szexi és nagyon bejövős. :) És nem csak randira hanem mindennapos fehérneműként is hordhatja nyugodtan. Túl kéne már lépni azon hogy csak a boxer meg a slip a menő.

Szeretem ha egy pasi van olyan vagány, hogy fel meri vállalni a sok előítélet ellenére. Nem kéne hogy ezzel kapcsolatban előítéletek legyenek, mert a tanga menő pasiknak is. Nem véletlenül gyártja több nagy cég is a férfi tangákat.

2023. aug. 4. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Én lassan 2 éve napi viseletként hordom a párom javaslatára. Azt mondta hogy ha kényelmes nekem akkor ő maximálisan támogat ebben.

Néha segít is a férfi tanga vásárlásában.

Azt látom, hogy a környezetemben sokan elfogadták de voltak akik fanyagoltak emiatt, de nem érdekelt. Ugyanúgy öltözök át mintha boxeralsóban lennék.

2023. aug. 4. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Egyáltalán nem. Egy férfi nekem nem lenne férfias többé, ha meglátnám hogy tangát hord.

Nyugodtan le lehet pontozni, de számomra nagyon kiábrándító lenne.

2023. aug. 4. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Ugyanez. Én se hordok boxert és öltöny-nyakkendőt.
2023. aug. 4. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
#5 vagyok 4nek ment
2023. aug. 4. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Mivel csak és kizárólag chippendales fiúknak áll jól, ezért azt mondom, hogy nem. De ha választani lehetne, akkor még rajtuk is inkább egy feszülős boxer. Amúgy nincs bajom vele, de nekem furán hat egy férfin, nem szexi hatást kelt. Ha ilyet szeretne hordani a párom, és meg lenne hozzá az alkata, nem lenne bajom vele, de nem indulnék be rá, az tuti.
2023. aug. 4. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
16%
Nevetségesen néz ki egy pasin. A #7-es által írt eset a "megbocsájtható" a tökéletes testű pasi poénból felveszi.
2023. aug. 4. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretem ha egy pasi meg tud lepni, akár ilyennel is, hogy tangát vesz fel:) nekem bejönne, de akkor csak is férfi szabású legyen, azaz ne női csipkés, hanem rendesen el is férjen benne a szerszámja:)
2023. aug. 6. 22:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!