Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegyik csajnak van műfaxa vagy vibrátora? Lányok nektek van?
Figyelt kérdés
Szavazhatsz, hogy neked van-e. Teljesen anonim.2023. aug. 4. 14:38
A kérdező szavazást indított:
18-22 van
18-22 nincs
22-26 van
22-26 nincs
26-30 van
26-30 nincs
30-35 van
30-35 nincs
35+ van
35+ nincs
50 szavazat
1/35 anonim 

válasza:

Nekem van több is, és használom is Őket. Jobban ismerem a testemet, hogy jó nekem, mint a két perc alatt végző kisfiúk.
18l
(Nem, nem kérek privátot!!!)
2/35 anonim 

válasza:

Nekem jó nyelvtechnikájú párom van. ;)
3/35 anonim 

válasza:

Jól írod.
Ezért jut nekem is a 22-25 évesekből. Már sokan felsóadták a reményt a korosztályukban.🤣
4/35 anonim 

válasza:

Van több is és használom is őket. 36N
5/35 anonim 

válasza:

Anonim? Nem mondod!?
Dildom van nem nem műxxxxxx! Meg vibrim.
6/35 anonim 

válasza:

Hát az elsőnek igaza van és nekem is van játékom, de valahogy szomorú hogy 18 évesen már ennyi statisztikai adatod van.
7/35 A kérdező kommentje:
Durva hogy ennyi fiatal csajnak van, nekem meg akkora faxom van mint a lónak mégsincs barátnőm, hogy van ez?
2023. aug. 4. 20:31
8/35 anonim 

válasza:

Mert az a tipikus nagyfarkú lúzer vagy, aki a képeit villogtatja a neten és várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön(?). A nők 99%-a nem vágja hanyatt magát a nagy szerszámod láttán, mert messziről kiszimatolják milyen ember is vagy valójában. Talán ha nem úgy kezelnéd a nőket, mint valami f@szhiányos b@szógépek, hanem mint emberi lények, akkor neked is lehetne barátnőd. Szívesen.
9/35 anonim 

válasza:

Hát, kedves kérdező, akkor keress egy kancát, az hozzád illene!
10/35 anonim 

válasza:

Talán azért nincs, mert magadban csak a nagy faszodat tartod értékesnek.
Az édes kevés egy nőnek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!