Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nőktől kérdezem akik már megélték: ha a párotok nem tud kielégíteni ( akár egészsegügyi okok miatt) és valahol kielégítő szexben van részetek (hármas, négyes vagy esetleg félre lépés által) nem változnak meg az érzelmek bennetek?
Figyelt kérdés
Nem szerettek bele abba aki ismét vagy akár életetekben először kielégít? Nem távolodtok el attól aki nem elégít ki?2023. aug. 4. 09:56
1/10 anonim 

válasza:

Én nem szerettem bele egyik szexpartnerembe sem. De a páromtól elhidegültem, rég nem engedem hogy hozzám érjen. Térdenállva könyörgött, hogy ne hagyjam el, halálosan szerelmes belém így is. Azzal a feltétellel játszom a feleségét, hogy bármikor bárkivel szexelek akivel kedvem van és az összes pénzét nekem kell adja. A gyerek se tőle van.
2/10 anonim 

válasza:

Én kielégíthetetlen vagyok, mivel trauna ért gyerekként.
Senkivel nem sikerült, de ettől függetlenül szeretem a páromat, ő is engem. Hiába lépnék félre akkor se lenne orgazmusom.
3/10 anonim 

válasza:

1# hogy lehet valaki szerelmes egy ilyen emberbe, mint te fel nem tudom fogni. Vagy csak trollkodsz? Annak talán elmegy.
4/10 anonim 

válasza:

#1 nem ismerlek, de amit leírtál, az undorító. Nem tudom hogy nézel így tükörbe.
5/10 anonim 

válasza:

Ugyan már. Én nem verek át senkit! A férjemnek jó így, nekem is jó így. Undorító az aki mások felett ismeretlenül ítélkezik.
#1 vagyok
6/10 anonim 

válasza:

Nem versz át senkit, de egy másik ember szerelmét használod ki arra, hogy neked jobb életed legyen. Bár inkább a csávó a hülye, te meg csak kihasználod. De ha ez neki jó, te meg tudsz tükörbe nézni, akkor szívetek joga. De nem csak te csinálod ezt, egészségedre, ettől függetlenül én azt kívánom az élettől, hogy a hozzád hasonló nők messzire kerüljenek el engem :))
7/10 A kérdező kommentje:
Minden kapcsolat egyedi. Ha a férjnek ez jó.. ha így is boldog. ...
2023. aug. 4. 11:11
8/10 anonim 

válasza:

A férjed szimplán egy marha, te viszont gonosz vagy. Egy jobb érzésű férfinek még egy dugásra sem kellenél.
9/10 anonim 

válasza:

Szerelmes nem lettem az alkalmi partnerembe, de szeretem mint embert. 15 év házasság után már megváltoznak az érzések a férjem felé, már nem vagy a tiniszerelemben, van szeretet, de ez normális.
10/10 anonim 

válasza:

Én swingerbe járok a férjemmel minden hétvégén, bár ő többnyire csak nézi ahogy másokkal szexelek, de volt már, hogy ő is beszállt másokhoz. Amúgy jól elvagyunk, a swingerben pedig mindent szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!