Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?? Imádja a pasi, mikor kényeztetem és én is imádom, mikor a számban van...sőt azzal sincs kifogásom, mikor a számban élvez el, de olyan keserű AZ....becsukom a szememet és lenyelem...Mit tegyek, hogy ne legyen keserű? (18 éves lány)
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 08:21
3/10 anonim 

válasza:

Kevesebb sör, kevesebb kávé, és rendszeresen adj neki ananászt!
6/10 anonim 

válasza:

Hát igen, ez a táplálkozás és káros szokások miatt van. Egyébként szerencsés ha már 18 évesen így állsz hozzá.
8/10 anonim 

válasza:

Aki dohányzik és sok húst eszik annak szokott kesernyés lenni.
9/10 anonim 

válasza:

Az ananász alap dolog ha imádod a spermát pláne nagyobb mennyiségben, akkor attól közömbös lesz.
És a dinnye is szuper, most is ez a időszak van.
10/10 anonim 

válasza:

8 igen hát...
a dagadt embereknek akik tömik a tortát egész nap nekik lehet édesebb egy fokkal ha igaz ez az elmélet.
csak én nem akarok dagadt lenni :D nőknek sem vattacukor ízű, csak lehet mi jobban tűrjük ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!