Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy tanúi voltatok, hogy mást elfenekelnek?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt látni, mennyire verték el? Mennyire kellett levetkőznie?2023. aug. 3. 15:24
2/7 anonim 

válasza:

Igen, BDSM bulin gyakori az ilyesmi. Volt, akit tangában fenekeltek el, és volt, akit meztelenül vagy letolt alsóneművel. Volt, akinek csak piros volt utána, és volt, akinek hurkás/sebes lett. Ki mennyire bírja és élvezi.
3/7 anonim 

válasza:

Sokat kameráztam ilyen filmeket, szóval láttam bőven. Hogy milyen érzés? Annyira arra figyelsz, hogy jól csináld, amit csinálsz, h elfelejted mi is történik. Ez olyan, hogy a tetováló se izgul fel, ha intim tetkót csinál, mert a munka leköti, arra koncentrál. Olyankor a test csak felület, amolyan munkaeszköz. Tudom, nem hangzik jól, de ez van.
5/7 anonim 

válasza:

Még gyerekkoromban az egyik haveromat többünk előtt, igen. Rendesen kapott az apjától a fenekére, ráadásul le is kellett vetkőznie hozzá teljesen, szóval duplán ciki lehetett neki, hiszen mindenki láthatott mindent. Ott helyben inkább félelmetes volt, később visszagondolva viszont már izgató kicsit. :D
6/7 anonim 

válasza:

Apukám egyszer elfenekelte a nadrágszíjjal anyukámat és anyukámnak az iker leány testvérét és én végig néztem ahogy apukám elfenekelte a nadrágszíjjal anyukámat és anyukámnak az iker leány testvérét és nekem jó érzés volt és anyukám és anyukámnak az iker leány testvére sírtak mert fájt anyukámnak és az iker leány testvérének ahogy apukám elfenekelte a nadrágszíjjal anyukámat és anyukámnak az iker leány testvérét
7/7 anonim 

válasza:

Nem sajnos, pedig irtó izgi lenne, ha egy vékony/izmos srácot keményen elfenekelnének előttem. Eztán mondjuk jönnék én. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!