Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb nőket kérdezném, számotokra ideálisabb egy nagyobb(vastagabb) intim méret, mint például egy kisebb vagy átlagos? Van-e esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? (30as Férfi. (22/6)
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 11:50
1/10 anonim 

válasza:

A nagyobb nálam az átlag méretet jelenti. Szóval nálam az pont megfelelő.
2/10 anonim 

válasza:

Nekem eddig csak átlagmérettel volt tapasztalatom kb 14/15 cm, átlag vastagság (mint egy banán kb, soha nem méricskéltem :D)
Viszont úgy hogy nem is szültem, én nagyon tágulok szóval kiváncsi lennék egy tényleg vastagabb péniszre.
3/10 anonim 

válasza:

Voltam már együtt anyukával, aki a 15-s méretemet ugyanúgy élvezte, és el is élvezett, de lazán elbírta a 20 centiset is.
Inkább az a fontos, hogy ki a farok gazdája!
5/10 anonim 

válasza:

Az idosebbek kitagulnak, ezeknek mar meretes dako kell, a kis virsli pocsodet, oda vissza mèrted, oszd el kettovel 11/3- ezt meg sem erzik a tonnadonnàk.
6/10 A kérdező kommentje:
Biztos magadból indultál ki de nem baj :) látszik egy nagyon kimért és értelmes ember lehetsz. Köszönöm az építő jellegű kommentedet. Édesanyádéknak megérte az iskoláztatásod, ehhez semmi kétség nem fér :)
2023. aug. 2. 21:52
7/10 anonim 

válasza:

Én nagyobb méretet szeretem, páromé 20/5-ös. :D
8/10 anonim 

válasza:

Ne legyen hosszú, jó a 16 cm is, de legyen az átlagosnál vastagabb.
Erre vágyom.
És nem dugjon, mint az állat, hanem szépen lassan, érzéssel.
55N
9/10 anonim 

válasza:

A 22/6 isteni méret bárcsak a pasimnak is akkora lenne.
10/10 anonim 

válasza:

Öcsi ne a farkadat mérd, hanem a nyelvedet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!