Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk valaki használja arra az egyik boxerét hogy ráelvezzen?
Figyelt kérdés
Amikor este maszturbálok nem tudom hova tenni az anyagot mivel nagyon sok jön a zsepi meg hamar elázik. Arra gondoltam hogy befogom erre az egyik gatyámat és majd mikor nincs itthon senki kimosom kézzel.
Szerintetek ha ezt csinálom az jó?
Meg ha ráélvezek igaz megszárad és nem lesz szaga? Meg hova dughatnám el hogy ne vegye észre senki?
2023. aug. 2. 10:15
1/21 anonim 

válasza:

Néha szoktam, csináld nyugodtan.
2/21 anonim 

válasza:

Igen szoktam, néha a szennyesbe is bedobom mikor rászáradt teljesen
3/21 anonim 

válasza:

Én erre egy kis méretű törölközőt fogtam be, az szerintem jobb, mert jobban beszivja, hamarabb megszárad benne és akkor nincs olyan szaga. A boxered annyira nem szívja magába 😅 Meg a torcsi kényelmesebb mert ha a hasadra élvezel, két törlés és már mehet is a szundi 😂 aztán ja, majd kimosod amikor szabad a pálya
4/21 A kérdező kommentje:
És ha többször is rá akarok élvezni akkor hova tegyem? Igaz nem lesz szaga ha megszárad?
2023. aug. 2. 10:31
5/21 anonim 

válasza:

Én az ágy alatt tartottam. Esetleg egy olyan fiók ahol más nincs, és csak te nyitogatod. Egy két adagtól nagyon nincs még szaga, de azért ne hagyd sokáig állni mert akkor már lesz.
6/21 anonim 

válasza:

Igen én arra szoktam, zsepiből 2-3 is kellene. Így meg csak a rajtam lévő boxert használom, utána újat húzok, régi meg megy a szennyesbe.
7/21 anonim 

válasza:

Igen. Én bele szoktam élvezni aztán csere.
8/21 anonim 

válasza:

Miért nem a hasatokra élveztek? Gyors mozdulattal le lehet törülni vagy lemosni.
9/21 anonim 

válasza:

Nem boxert hordok csak boxolok.
Egyébként a kis kéztörlő törölköző lehet a legjobb erre a célra, bár én a zuhany alatt szoktam elintézni, és ezáltal tisztán alszom, és mosnivaló sem keletkezik fölöslegesen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!