Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mire áll fel?
Figyelt kérdés
Tehát akkor feláll a péniszük, hogyha mellettük ül egy szép lány, kicsit kivágottabb ruhában. Vagy ha egy lány az ölükben ül, megsimogatja őket, megöleli. Vagy ha látnak egy instaképet amin pl bikiniben van a csaj.2023. aug. 2. 01:52
12/20 anonim 

válasza:

Van olyan lány akinek már a nézése is felállítja a farkam, de van olyan is aki lehetne akár előttem meztelen akkor se történne semmi.
14/20 anonim 

válasza:

Nekem már a szex gondolatától is azonnal áll szinte, nagyon vizuális vagyok.
15/20 anonim 

válasza:

Mindenki másra ízgul: nekem a mezítlábas nők is a kedvenceim.
16/20 anonim 

válasza:

Sok mindenre, de a kopasz vagy nagyon rövid hajú csinos nőkre különösen.
19/20 A kérdező kommentje:
Amit a kérdés alá írtam mondatokat oda kérdőjelet szerettem volna tenni, csak a gyakori kérdés nem enged oda is kérdést feltenni, merthogy a fentibe fogalmazzam meg egyszerre. Bocsi ha félreérthető voltam.
2023. aug. 2. 14:29
20/20 anonim 

válasza:

A mellette ülésnél akkor, ha el kezd fantáziálni. De van akinek ezek is kevesek. És nagyon sok függ az egyénektől. Ki az adott srác és ki az adott lány. NIncs mindenkire kiterjedő általános igazság.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!