Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első sex után nem jön meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első sex után nem jön meg furcsa jelek?

Figyelt kérdés

3 hete voltam elsőnek együtt a barátommal ez volt az első mindkettőnknek védekeztünk óvszerrel de első együttlét után vérzetem kicsit majd amikor az elmúlt a fehér folyás is elmúlt. Majd pár napra rá túró szerű folyásom volt de nem nagyon az is elmúlt egy pár nap alatt. És azóta egyáltalán nincsen semilyen folyás ez gond? Mert olvastam hogy az a normális akinek van fehér folyása mert az tisztít. A menstruációm pedig 5 napja késik lehet az első sex miatt? A melleim 3 napja érzékenyebbek de nem látom más jeleit hogy megjönne

Ez terhesség jelei lehetnek?

2023. aug. 1. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
10%

Gratulálok!

Anyuka

2023. aug. 1. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Ha aggódsz, vegyél egy tesztet. Van olyan ami a terhesség korai szakaszát kimutatja.

De én nem aggódnék látatlanban, az első szexem után nekem felborult picit a ciklusom, késett sokat és hosszabb is lett.

2023. aug. 1. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az óvszer a legbiztonságosabb,már amennyiben jól használják. De ha félsz, ilyenkor már minden teszt kimutatja.
2023. aug. 1. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első szex könnyen felboríthatja a ciklusod. Egyébként, ennyi idő után még semmi jele nem lenne a terhességnek.
2023. aug. 9. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!