Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női lábszagfétis pasik, milyen lábbelit, és hány évesen szagoltad először?
Figyelt kérdés
Lábszag fétis férfiaknak szól a kérdés, milyen női lábbelit szagoltad előszőr és kiét, és hány évesen alakult ki nálad ez a fétis?2023. aug. 1. 13:46
11/26 anonim 

válasza:

Én ugyan nem vagyok ilyen fétises, de egy vonzó csinos lányét kíváncsiságból szívesen megszagolnám egyszer, leginkább zárt cipőt :D
14/26 anonim válasza:
20 évesen az unoka tesóm felesége szandálját
15/26 anonim 

válasza:

Jó tudni hogy nem csak én vagyok láb/szagfétises! ☺️☺️😀😀
16/26 anonim 

válasza:

Jó külsejű anyukám balerina cipőjének büdös szagát éreztem mikor az ablakpárkányon száradt még 10 éves koromban! Előtte nyáron meg a balerinás talpát szagoltam meg kérésre és felkavaró élmény volt de korántsem borzalmas! Most 24 éves vagyok és nem kérek már anyàtól ilyen dolgokat kinőttem ebből! 😀
17/26 anonim 

válasza:

16# Kérésre? ki kérte hogy szagold meg a balerinás talpát, büntiből csináltad vagy hasonló okból szagoltad meg? milyen szaga, milyen érzés volt?
18/26 anonim 

válasza:

Én akartam megszagolni kíváncsiságból! Hasonló szaga van mint a meggybefőttnek! Undorító de valahogy mégis izgalmat vált ki belőlem és erre a talpak látványa is ráfokoz! ☺️☺️☺️
19/26 anonim 

válasza:

Annak idején amikor éreztem azért nem tudtam eldönteni hogy jó vagy rossz, de ma már a sokkhatások által izgalmat vált ki belőlem a szag! ☺️☺️
20/26 anonim 

válasza:

Az ovoneni nike futocipojet szagoltam meg mindig zokni nelkul hordta es mikor bejott levette es klumpara cserelte es popcornra hasonlito szagu volt a cipoje azota is imadom az ilyesfele labszagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!