Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan 18 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan 18 év feletti átlagos lányok vagy fiúk, akik titokban szexxel egészítik ki a jövedelmüket? Nem "hivatásosokra" gondolok, hanem akiknek állandó vagy pár alkalmi partner(ek) fizetnek rendszeresen a szexért, a munkájuk mellett.

Figyelt kérdés
Nem zavar a tudat, hogy pénzért szexeltek?

2023. júl. 31. 19:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
Miért ? Én ingyen is szeretem, akkor mi a baj a pénzzel ?
2023. júl. 31. 19:52
 2/31 anonim ***** válasza:
6%
Ugye tudod hogy ez súlyos bűncselekmény?
2023. júl. 31. 19:55
 3/31 anonim ***** válasza:
91%
Igen van.
2023. júl. 31. 20:04
 4/31 anonim ***** válasza:
92%

3-es ugye tudud, hogy hülyeséget írtál!

Két felnőtt közös elhatározásával, beleegyezésével létre jött szex. Ennyi, nem több.

A fiam egyik osztálytársának az elvált anyukájával szoktunk jókat b.szni. A kölcsönös szimpátia és vonzalom megvan, ezért felajánlottam neki, hogy alkalmanként kiegészítem az alacsony jövedelmét. Ő ezt készségesen elfogadta, beleegyezett.

2023. júl. 31. 21:20
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, 2-es akartam írni.
2023. júl. 31. 21:21
 6/31 A kérdező kommentje:
#4 Korrekt ajánlat. Amúgy, gondolom, ha nem kérne is támogatnád!
2023. júl. 31. 21:27
 7/31 anonim ***** válasza:
21%

Helyesírás!!!!!

Szexxel???

😀😀😀😀😀😀

Mi ez!!?

Ne viccelj😀

Na, hogy kell ezt helyesen írni?😊

2023. aug. 1. 13:03
 8/31 A kérdező kommentje:
Na, hogyan kell üresfejű okoska? Szmájlivitéz, unatkozó agyhalott! Ez legyen a legnagyobb élvezet az életedben! Nézd át itt a gyakori az összes kérdést és kommentet, hátha kitölti a keresés a sekélyes életedet!
2023. aug. 1. 13:08
 9/31 anonim ***** válasza:
66%
A szomszéd öreg rendszerint ad zsebpénzt nekem. Először csak kiverte nekem, majd leszopott, ami nekem is jó volt. Néha ki kell neki verni, vagy mostmár én is szopok neki. Mindig ad egy ötöst, nekem ez sok pénz nagyon és élvezem is a dolgot.
2023. aug. 4. 16:18
 10/31 anonim ***** válasza:
30%
9s kár hogy nem lány vagy.
2023. aug. 5. 08:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!