Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tinderen vannak K#rvák?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen vannak K#rvák?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak 24/f
2023. júl. 31. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Csak azok vannak :D
2023. júl. 31. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Vannak és nemtudom hogy azok kikkel matchelnek
2023. júl. 31. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak. Bőven...

Nekem volt aki gaykorlatilag megírta hogy egy-egy alkalomra mennyi támogatást kér. Az hagyján hogy olyan elképzelése volt árban mintha Dubaj-ban lenne. De az szimpla prostitúőció. Ha ilyenre vágynék arra ott van a "Nemjólányok.húúú" oldal.

Még azt is annak gondolnám, aki CSAK azért játssza el hogy "szerelmes" beléd, vagy lesz a "párod". Na ezekből rengeteg van.

Volt onnan párkapcsolatom, aki egyikbe sem tartozott. Sőt egyszer egy kolléganőmmel is összefutottam, aki tudtam hogy nem ilyen.

De ez tű a szénakazalban :D

2023. aug. 1. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:

#3: Van arra is igény. Csak nagyobb a kínálat mint a kereslet :D

ELeve én úgy állok hozzá, hogy pénzért nem lehet "szerelmet" venni. Az meg hogy valaki behazudja de jó csávó vagyok, meg de szerelmes belém, és milyen jó a szex velem, miközben undorodik az egésztől, és a csak a lóvét várja... na azért én soha nem fizetek. Hamis dolgot sem szeret senki venni. Minek? Csak magunkat baccuk át.

Persze a valódi párkapcsolat sok pénz és áldozat, de ott más a helyzet. Ahol kapok igazi szerelmet, figyelmet, vonzódást... ott még csak nem is zavar, hogy a kettőnk élete sok kiadással jár. Mert az természetes.

2023. aug. 1. 11:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!